H Ζέτα δηλώνει:«Θα προσκαλέσω στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ τη Μαίρη Μηλιαρέση να το παρουσιάσει!»

0

H ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ,Ζέτα Μακρυπούλια, μίλησε μέσα σε άλλα για το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και τη Μαίρη Μηλιαρέση, δηλώνοντας πως θα την προσκαλέσει στο παιχνίδι, ενώ σχολίασε
τόσο την άφιξη του Λάτσιου στον σταθμό όσο και το ενδεχόμενο να επαναλάβει το DANCING...

«Δεν το πιστεύω!!! Βλέπω Ρουκ Ζουκ», έγραψε η Μαίρη Μηλιαρέση στο Facebook στην πρεμιέρα του παιχνιδιού. Μιλήσατε πριν την αναβίωση του παιχνιδιού; 

«Όχι ,δεν έχουμε μιλήσει ,όμως, θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει στο παιχνίδι η Μαίρη Μηλιαρέση. Εγώ θα την προσκαλέσω είτε να το παρουσιάσει και να παίξω ,που το θέλω πολύ, είτε το αντίστροφο».

Η Ζέτα μάλιστα ,όπως εξομολογήθηκε,έχει βρει ήδη και την ομάδα που θα παίξει που δεν είναι άλλοι από τους κολλητούς της Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Θανάση Αλευρά και Γιώργο Δάσκαλο.

Έλλειψη ιδεών, σημείο των καιρών ή η αρχή του τέλους είναι η αναβίωση ίδιων projects που βλέπουμε τελευταία στην τηλεόραση; 

«Δεν ξέρω αν είναι κάτι από αυτά. Κατά μια έννοια, ναι, η επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση προκαλεί ανησυχία, παράλληλα ,όμως, βγαίνουν και νέα projects οπότε προτιμώ να δω τη νοσταλγική πλευρά και χαίρομαι που θα γνωρίσει το Ρουκ Ζουκ και η νέα γενιά».

Το ότι ήταν ένα επιτυχημένο concept, σου δημιούργησε κάποια σιγουριά;  

«Το τι και πότε θα κάνει κάτι επιτυχία δεν το ξέρεις ποτέ. Αυτό είναι κάτι που έχω μάθει καλά σε αυτή τη δουλειά», απάντησε.

Όσο για το είδος της εκπομπής που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον η παρουσιάστρια δεν έχει στεγανά... 

«Θέλω να δοκιμαστώ σε πολλά είδη, θα ήθελα να κάνω και κάποια ταξιδιωτική εκπομπή. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο μπορώ να πω ότι δε θέλω την ελευθερία. Αγαπώ τα concepts. Θέλω όρια, να μαθαίνω τους κανόνες και να τους εκτελώ. Έτσι νιώθω ασφαλής».

Η Ζέτα επίσης αποκάλυψε πως είναι φανατική του Survivor... 

«Ψέματα να πω; Φέτος τον χειμώνα είδα πολύ Survivor. Μου αρέσει. Δε θα μπορούσα να είμαι παίκτρια βέβαια αλλά τους βλέπω και τους θαυμάζω. Περνάνε πολύ δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο. Ιδανικά πάντως θα ήθελα να πάω να συμμετέχω στα αθλήματα και να φύγω».

Όσο για το ποιους βλέπει στον τελικό…  

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι καλύτεροι,αμέσως μετά είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος».

Με την επιστροφή του Ρουκ Ζουκ επέστρεψε και ο Γιάννης Λάτσιος σε επιτελική θέση στον ΑΝΤ1...

«Τον Γιάννη δεν τον έχω δει από κοντά, έχουμε μιλήσει ,όμως, στο τηλέφωνο. Θέλω όμως να σας πω ότι δεν σταματήσαμε ποτέ να έχουμε επαφές, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ πολύ σε αυτόν τον χώρο και διατηρώ σχέσεις. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Λάτσιος», είπε.

Τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε αν βλέπει τον εαυτό της ξανά στην παρουσίαση του Dancing with the Stars ή του Dancing all stars! 

«Δεν ξέρω αν θα γίνει ξανά Dancing. Δεν ξέρω, επίσης, αν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ξανά το συγκεκριμένο concept. Δεν ξέρω αν και πώς μπορεί να είναι ξανά», δήλωσε με πάσα ειλικρίνεια.

Αυτά δήλωσε στο People.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !