Εξελίξεις στο STAR-Ετοιμάζει πρωινό στο 10-1 με τρεις παρουσιαστές;

0
Όλο το ρεπορτάζ για τις συζητήσεις...

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνά το Star από τη νέα σεζόν, καθώς ετοιμάζονται ριζικές αλλαγές...
Σύμφωνα με την εκπομπή του Ε, La Biri, και τη δημοσιογράφο, Κλεοπάτρα Πατλάκη, το κανάλι αυτή την περίοδο έχει μπει ξανά στη διαδικασία για την ενεργοποίηση της πρωινής του ζώνης(10-1) με ψυχαγωγικό πρωινό μετά από πολλά χρόνια. Όπως ανέφερε, αναφορικά με το 'Live U' και την Πόπη Τσαπανίδου (λήγει φέτος το συμβόλαιό της) δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει και αν θα τη δούμε να μετακινείται ακόμη πιο πρωί.

Ποια πρόσωπα ,όμως, έχει στο μυαλό του το κανάλι να προσεγγίσει;Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλά πρόσωπα έπεσαν στο τραπέζι, κι ένα από αυτά είναι κι εκείνο του Γιώργου Λιάγκα. Όπως τονίστηκε, δεν έχει γίνει καμια επαφή με τον Λιάγκα, απλά το όνομά του ήταν στην ατζέντα των συζητήσεων.

Ωστόσο, πέρα από την Κλεοπάτρα Πατλάκη, ρεπορτάζ είχε και ο δημοσιογράφος, Θέμης Μάλλης, που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή. Όπως μετέφερε ,λοιπόν, το κανάλι δεν ψάχνει για ένα ακόμη πρωινάδικο αλλά για μια εκπομπή που στην ουσία θα αποτελείται από 3 κομμάτια ,3 μέρη. Χαρακτηριστικά είπε ότι η εκπομπή αυτή θα έχει τρία concept και πως δεν θα είναι ένας ο παρουσιαστής αλλά τρεις διαφορετικοί. Το ένα μέρος, λοιπόν, θα είναι το αστρολογικό, το άλλο θα είναι μαγειρική και το άλλο θα θυμίζει στο κόνσεπτ την εκπομπή του Σούλη, Με το δεξί. Βέβαια, όπως είπε, τις εν λόγω πληροφορίες δεν τις έχει ακόμα επαληθεύσει από την πλευρά του καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !