Το ψεύτικο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 προκαλεί πανικό και υποψίες στην Πιερία...

1
Η Πιερία ,ίσως είναι ένας από τους Νομούς που έχει πληγεί όσο κανένας, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και τον Πλαταμώνα θα συναντήσεις όχι ένα , ούτε δύο, αλλά τέσσερα ολόκληρα διόδια! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα απρόσμενο , απαράδεκτο και ανακριβές ρεπορτάζ του Ant1 ,που προβλήθηκε στις ειδήσεις του στις 25 Ιουνίου 2017 με παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου,  αναφέρει ψευδώς ότι στις παραλίες της Κατερίνης οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες δεν είναι δωρεάν.

Η αγαπητή δημοσιογράφος, Πωλίνα Κολοκοτρώνη, που έκανε το ρεπορτάζ , βρέθηκε μάλιστα σε γνωστό beach bar στην Παραλία Κατερίνης, δεν είχε ,όμως, την ευγενή διάθεση να ρωτήσει αν οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες εκεί είναι δωρεάν ή όχι. Το παράξενο ,βέβαια ,είναι πως η ίδια δημοσιογράφος έχει βρεθεί πολλές φορές στην Πιερία και στο συγκεκριμένο μαγαζί για ρεπορτάζ ,και μου προκαλεί πραγματικά πολύ μεγάλη εντύπωση η συγκεκριμένη ψευδή αναφορά  για τις παράλιες της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ αλλά και όλου του Νομού ΠΙΕΡΙΑΣ.

Κύριοι του ΑΝΤ1, όπως ορθώς πράττετε με εμάς όταν κάτι βγαίνει λάθος και...σπάτε τα τηλέφωνά μας για άμεση διόρθωση ή ακόμη και αφαίρεση ,έτσι κι η Πιερία ζητάει το αυτονόητο, την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας ,κάτι  που, μάλιστα, υποχρεούται ένας δημοσιογράφος να κάνει βάσει του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Έπρεπε ήδη σήμερα να αποκατασταθεί η αλήθεια από τον ANT1. Επιβάλλεται (αν δεν έχει γίνει ήδη) η θεσμική, σε επίπεδο Νόμου, επικοινωνία με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού και η δρομολόγηση παρουσίας εκπροσώπου των τουριστικών επιχειρήσεων στο δελτίο για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ευχόμαστε να την κάνετε ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΤΕ , δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει δόλος με άλλους σκοπούς...

Σημείωση: Η ανάρτηση αυτή , θα βγαίνει καθημερινά στον αέρα του TVNEA.COM κι όχι μόνο ,μέχρι να αποκατασταθεί η αλήθεια από το δελτίο του ΑΝΤ1.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καφές και ξαπλώστρα πάνε μαζί!!!!
    Τι το περάσαμε εδώ? να μου πεις για Βουλιαγμένη ΟΚ ε όχι! και στην Κατερίνη η όπως σε άλλες επαρχιακές πόλεις που με 3-4.5 ευρώ πίνεις καφέ αλλά έχεις και δωρεάν ξαπλώστρα.
    Είναι σαν να είσαι μέσα την πόλη και κάθεσαι στα τραπεζάκια και όχι να πληρώνεις χρυσάφι για να πιεις ότι γουστάρεις πχ στην Βάρκιζα ας πούμε η οπουδήποτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !