Και επίσημα στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος - Η ανακοίνωση του καναλιού με όλες τις λεπτομέρειες...

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει (δες εδώ) ,σήμερα, 6 Ιουνίου, ο ΑΝΤ1 θα ανακοίνωνε και επίσημα την ένταξη του Γιάννη Λάτσιου στο κανάλι, ενώ και με νεότερο ρεπορτάζ (θυμήσου εδώ) ,σας είπαμε πως σήμερα μπαίνει και επίσημα στο γραφείο του. Η ανακοίνωση ,λοιπόν, είναι γεγονός , και το tvnea επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά!

Η ανακοίνωση:
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV, από τον Γιάννη Λάτσιο.
Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονται, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού. Παράλληλα, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου θα υπάγονται όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα.

*Θυμήσου εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις συζητήσεις και την επιστροφή του στο κανάλι.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: