ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Αρχές Ιουνίου η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1-Όλο το ρεπορτάζ...

0

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένα από τα πλέον δυνατά στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς,που κάθε κανάλι ,το οποίο θέλει να κάνει πρωταθλητισμό,  θέλει να έχει στο δυναμικό του. Όλα αυτά τα χρόνια που δεν κατέχει θέση σε κάποιο κανάλι, βρίσκεται φυσικά-όντας κι επαγγελματίας- σε επαφές, και σίγουρα έχει πραγματοποιήσει ραντεβού, έστω και αμιγώς διερευνητικά. 

Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν γραφτεί γύρω από το όνομά του. Άλλοι τον θέλουν να πηγαίνει στην ΕΡΤ, άλλοι τον ήθελαν να μιλά με το Ε, άλλοι ότι δίνει τα χέρια με το STAR κ.λπ. .Πριν από λίγους μήνες, μέσα από το Tvnea.com σάς ενημερώσαμε πως ακόμα δεν τίθεται επ' ουδενί ζήτημα επιστροφής του στον ΑΝΤ1, καθώς μεταξύ των 2 πλευρών υπάρχει αγεφύρωτη διαφορά. Μάλιστα, όπως σας τονίσαμε ,για τα τότε δεδομένα δεν υπήρχε πιθανότητα επιστροφής του, αλλά στο προσεχές μέλλον θα είχαμε εξελίξεις.

Ο καιρός, λοιπόν, πέρασε, ο Λάτσιος με τον ΑΝΤ1 φαίνεται να έλυσε τις...διαφωνίες του και η ώρα της επανένταξής του στο δυναμικό του καναλιού είναι γεγονός.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου , ο Γιάννης Λάτσιος ,που έφυγε από τον ΑΝΤ1 τον Ιούλιο του 2015, προκαλώντας 'θόρυβο' στους τηλεοπτικούς ρεπόρτερς με την ξαφνική αποχώρησή του, είναι έτοιμος να επανέλθει στον τόπο του εγκλήματος! 2 χρόνια, λοιπόν, μετά το διαζύγιό του από τον ΑΝΤ1, το ικανό στέλεχος, από τις αρχές Ιουνίου θα ανήκει και πάλι στην οικογένεια του ΑΝΤ1.

Ακόμη, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι επαφές και οι συζητήσεις με τη διοίκηση του καναλιού έχουν ήδη ολοκληρωθεί-όπως σας είπα και πιο πάνω,οι...διαφορές τους εξομαλύνθηκαν- , και η επάνοδός του αρχές Ιούνη είναι τρόπον τινά...προγραμματισμένη. Δεν είναι,βέβαια, τυχαία η περίοδος επιστροφής του, καθώς η επανένταξή του στο κανάλι στις αρχές Ιούνη θα σηματοδοτήσει αυτόματα και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.Εν ολίγοις, έρχεται Ιούνη με σκοπό να αρχίσει τον σχεδιασμό των πρότζεκτ που θα βγουν στον αέρα του σταθμού από τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Και για να σας πω και κάτι...ενδότερο, η συμφωνία των 2 πλευρών είναι γνωστή πλέον μες στο κανάλι ,και θα λέγαμε πως μες στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 αποτελεί κάτι σαν κοινό μυστικό ,που απλά περιμένει την ώρα του για να βγει κι εκτός διαδρόμων!Ωστόσο, έτσι για το...τυπικό και επειδή στο τηλεοπτικό τοπίο όλα είναι...ρευστότερα των ρευστών, κρατάμε μια επιφύλαξη μέχρι και την επίσημη γνωστοποίηση της επανόδου, καθώς τα πάντα ανατρέπονται μέχρι και τη στιγμή της αποστολής ενός Δελτίου Τύπου!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !