Ανθή Βούλγαρη: Η δύσκολη κατάσταση που τη βοήθησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη. Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Σπύρο Χαριτάτο με τον οποίο συνεργάστηκε πριν από μερικά χρόνια αλλά και στη στήριξη που είχε μετέπειτα από την Ελεονώρα Μελέτη σε μια δυσκολία της.


«Με τον Σπύρο είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση ανάμεσά μας, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση», είπε.

Ενώ για τη συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, ανέφερε: «Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, διότι λίγους μήνες ύστερα από την πρεμιέρα ο σταθμός αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία μας. Τότε, τόσο ο Θέμης όσο και η Ελεονώρα με στήριξαν απόλυτα. Όσον αφορά τον Θέμη, δεν είμαστε πια απλά συνεργάτες, αλλά και φίλοι. Τον θεωρώ άνθρωπό μου. Έχει μια συνέπεια, στηρίζει την ομάδα και ταιριάζουμε απόλυτα. Με την Ελεονώρα δεν γίναμε ποτέ κολλητές, όμως εκτιμώ το γεγονός πως εκείνη τη δύσκολη περίοδο στο Star ήταν κοντά μου και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας μου φέρθηκε άψογα»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: