Άγριος τσακωμός στο ACADEMY- Μένιος σε Καρβέλα:'Αν δεν σου αρέσει,μπορείς να αποχωρήσεις,κλείστε του το μικρόφωνο'

Απίστευτη ένταση και αμηχανία αυτή τη στιγμή στο SUPER STAR ACADEMY του Ε...

Ο Νίκος Καρβέλας ήρθε σε πλήρη ρήξη με τον παρουσιαστή ,Μένιο Φουρθιώτη, κι ο λόγος είναι η απαίτηση του συνθέτη να πάρει τον λόγο. Ωστόσο, ήταν η σειρά του Κωστόπουλου. Έτσι, ο συνθέτης μίλησε με ύφος στον Μένιο Φουρθιώτη και η κατάσταση στο πλατό ξέφυγε, με τον παρουσιαστή να ζητά από τον σκηνοθέτη να κλείσει το μικρόφωνο του Νίκου Καρβέλα. 

Όμως, σα να μην έφταναν αυτά, μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία της και η επόμενη παίκτρια, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Καρβέλα, με ήρεμο ύφος, να δώσει την κριτική του. Δυστυχώς, ο Νίκος Καρβέλας συνέχισε την επίθεση στον παρουσιαστή, κι έτσι ,τα πράγματα ήρθαν στα άκρα. Ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε ξεκάθαρα από τον Νίκο Καρβέλα να σηκωθεί και να αποχωρήσει αφού δεν του αρέσει, με τον Καρβέλα να απαντά πως ,δεν είναι εκεί για να του πει να αποχωρήσει αλλά για να παρουσιάσει.Ακόμη, ο Καρβέλας είπε ευθέως στον παρουσιαστή πως δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά, με τον Μένιο να απαντά πως αυτό θα το κρίνουν τα εκατομμύρια τηλεθεατών.

Δείτε αναλυτικά όσαν έγιναν στα videos:                                        

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: