Τέλος το 'ΣουΚου' ;

0

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 ,ΣΟΥΚΟΥ, με τους Μαρία Μπεκατώρου-Δημήτρη Ουγγαρέζο,τους τελευταίους μήνες έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της,μετά από μια περίοδο σχετικής κόπωσης και αποπροσανατολισμού, και είναι πρώτη στους πίνακες της Nielsen. Το τελευταίο διάστημα πολλά
ακούγονται γύρω από τη συνέχισή της ή μη τη νέα σεζόν ,ενώ και η παρουσιάστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει ενημέρωση για το μέλλον του ΣΟΥΚΟΥ μια και δεν έχουν γίνει ακόμα σχετικά ραντεβού.

Ποιο το μέλλον ,λοιπόν ,το ΣΟΥΚΟΥ; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, η εκπομπή , αν και σε ποσοστά όπως ήδη είπα είναι πρώτη, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά και θα μας αποχαιρετήσει οριστικά τη φετινή σεζόν. Ωστόσο,τίποτα δεν είναι οριστικό, ούτε δηλαδή το τέλος της ούτε και η συνέχειά της τη νέα χρονιά, καθώς ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση,κι έτσι όλα μπορούν να ανατραπούν. Όμως, τα πράγματα ,σύμφωνα με τα τωρινά πάντα δεδομένα, δείχνουν πως η εκπομπή ολοκληρώνει τον κύκλο της φέτος.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσω πως ,ακόμη κι αν πράγματι οι αποφάσεις και προθέσεις δεν αλλάξουν και η εκπομπή ρίξει φέτος οριστικά αυλαία, οι παρουσιαστές της, Μπεκατώρου-Ουγγαρέζος, παραμένουν κανονικά στο δυναμικό του σταθμού και δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησής τους.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !