Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για τον ψυχολόγο του #survivorgr....

0

Αποκαλύψεις από την Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με το Survivor, τους παίκτες και τον… ψυχολόγο.



-Πηγαίνοντας στον Αγιο Δομίνικο τι αντικρίσατε; Πόσο διαφορετικές είναι οι πραγματικές συνθήκες από αυτό που βλέπουμε ως τηλεθεατές στην οθόνη μας;

«Αυτό που δεν μπορεί να νιώσει ο κόσμος μέσα από τους δέκτες του είναι η ζέστη. Όλα τα άλλα είναι όπως τα παρακολουθούμε. Εχει αφόρητη ζέστη. Ολοι όσοι αγωνίζονται, εκτός από την πείνα, αντιμετωπίζουν και υπερβολική ζέστη. Καθόμουν κάτω από το σκίαστρο και ίδρωνα και μάλιστα σε τροπικό κλίμα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Συναντηθηκατε με τους παίκτες;

«Οχι, δεν μου επετράπη κάτι τέτοιο. Από μακριά είδα τα παιχνίδια. Παρακολούθησα από το κοντρόλ κάποια γυρίσματα και αυτό ήταν όλο.»

-Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ευτυχής;

«Πολύ, μου το είπε και στη συνέντευξη που μου παραχώρησε. Είναι ανέλπιστη η επιτυχία στην Ελλάδα. Ηταν σίγουρος ότι θα πάει καλά αλλά ούτε κι αυτός περίμενε την τεράστια επιτυχία. Μιλάμε για τον άνθρωπο ο οποίος το ξέρει καλύτερα από τον καθέναν.»

- Οι παίκτες που σας μίλησαν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας του Survivor στην Ελλάδα;

«Εγώ μίλησα με την Ειρήνη, τον Πάνο και τον Στέλιο στον Αγιο Δομίνικο. Οι δύο μάλιστα, αν και είχαν βγει καιρό από το παιχνίδι, όχι μόνο δεν έχουν αίσθηση της επιτυχίας που σημειώνει στην Ελλάδα, αλλά ούτε και της εικόνας τους προς τον κόσμο. Τους έλεγα πράγματα και ήθελαν χρόνο για να καταλάβουν τι τους ρωτάω. Δεν μπορούν να ξέρουν πώς αντιλαμβανόμαστε εμείς τη συνέχεια και τη ροή του προγράμματος. Είναι αποκομμένοι τελείως από την πραγματικότητα και από την οποιαδήποτε επαφή με τον κόσμο. Συζήτησα και με τον ψυχολόγο της εκπομπής τον Γιάννη Χοϊμέ, ο οποίος μου είπε πως το σοκ για έναν παίκτη που βγαίνει από το παιχνίδι είναι τεράστιο. Πρώτον: έχει να διαχειριστεί το συναισθήματα ήττας, που είναι ουσιαστικά αποδοκιμασία από τον κόσμο, και, δεύτερον, τη μετάβαση από τις συνθήκες όπου ζούσε στις συνθήκες του πολιτισμού από τον οποίο έφυγε. Επίσης έχει να αντιμετωπίσει την αίσθηση που έχει ο κόσμος γι' αυτόν και για το παιχνίδι. Για κάποιους είναι σοκ. Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι αντιπαθείς και τελικά είναι συμπαθείς και κάποιοι άλλοι οι οποίοι νομίζουν απέχουν εκθειαστεί από τον κόσμο και ισχύει το αντίθετο. Αυτό το κοντράστ πρέπει να το διαχειριστεί κάποιος. Είναι πολύ δύσκολο, σύμφωνα μετά όσα μου είπε ο ψυχολόγος»

-Τους βοηθούν όλους οι ψυχολόγοι όταν χρειάζεται;

«Εκεί που ήμουν ήταν ο κ. Χοϊμές, ο οποίος είχε μεταβεί αρχικά λόγω του ατυχήματος αλλά έμεινε για να βοηθήσει κι άλλο. Όσες φορες χτύπησε το τηλέφωνο του έπρεπε αμέσως να βοηθήσει. Όπου χρειαζόταν έδινε συμβουλές και όχι μόνο στους παίκτες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση βοηθούσε.»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !