Η Λίλα από την ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE,συστήνεται-Έτσι προέκυψε το Lila True Story

0

Η Λίλα Σταμπούλογλου, που καθημερινά μέσα από το TATIANA LIVE ,μας παρουσιάζει σατιρικά σκερτσάκια, μας συστήνεται μιλώντας στο karfitsa.gr...

Ποια είναι η Lila True Story; 

Το όνοµά µου είναι Λίλα Σταµπούλογλου. Είµαι από την Κοµοτηνή, αλλά έχω µεγαλώσει στην Αθήνα. Την ηλικία µου θα σας την πω, είναι µάταιο να µην τη λέµε. Eίµαι ,λοιπόν,37 ετών. Δεν µου φαίνεται ελπίζω… Δεν έχω κάνει πλαστική… Δεν έχω τα λεφτά. Διαφορετικά θα ήθελα να έχω κάνει τα πάντα. Να είµαι από το πρωί µέχρι το βράδυ σε ένα κέντρο αισθητικής και να µε περιποιούνται, αλλά ούτε χρόνος, ούτε λεφτά για τέτοια. 

Πώς βγήκε το όνοµα Lila True Story; 

Από µια εκποµπή που έκανα στο Comedy Lab, περίπου για τρία χρόνια, το «ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ». Το έβγαλα έτσι γιατί έδειχνα αληθινές µου καταστάσεις, µε χιούµορ. Θα το συνέχιζα και τώρα αλλά δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα. Κάνω δυο δουλειές ,έχω ήδη ένα παιδί, πρέπει να βάλεις προτεραιότητες σε αυτά που σου φέρνουν λεφτά. Το youtube είναι πάρα πολύ καλό, απλά ακόµα στην Ελλάδα δεν µπορείς να ζήσεις µόνο από αυτό. Θα µπορούσε το youtube να πάρει το δρόµο που έχει πάρει και σε άλλες χώρες αν έπεφτε η διαφήµιση λίγο περισσότερο πάνω του. Τότε θα µπορούσαµε να ζήσουµε και από αυτά τα βίντεο. 

Πριν κάνετε αυτά τα βίντεο τι προηγήθηκε στη ζωή σας; 

Ξεκίνησα να φοιτώ στο Ιστορικό Αρχαιολογικό, που είναι άσχετο µε αυτό που κάνω τώρα, αλλά είναι αυτό που σου λένε οι γονείς «βάλε και κάτι άλλο από αυτό που θες στο µηχανογραφικό» και «σπάει» ο διάολος το ποδάρι του και περνάς σε αυτό το κάτι άλλο. Μόλις το τελείωσα έκανα αυτό που ήθελα. Πήγα σε µια δραµατική σχολή και πέρασα στη Θεατρολογία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !