Ξεκινούν δοκιμαστικά για το ενημερωτικό κανάλι του Σκάι...

0

Στην τελική ευθεία  λέγεται ότι είναι το νέο ειδησεογραφικό κανάλι του Φαλήρου με την ονομασία News ΣΚΑΪ 24 ή κάπως έτσι! Το κοντρόλ είναι έτοιμο και ο σχεδιασμός προβλέπει το καλοκαίρι να ξεκινήσουν κάποια δοκιμαστικά,για να μπει δυνατά από τον Σεπτέμβριο.



Όπως είναι ήδη γνωστό το νέο κανάλι θα είναι αμιγώς ειδησεογραφικό και θα εκπέμπει σε 24ωρη βάση. Στο πρόγραμμά του θα ενταχθούν οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ, δελτία ειδήσεων και φυσικά κάποιες νέες,ενώ όπως επίσης είναι γνωστό το νέο κανάλι θα εκπέμπει μέσα από δορυφορικές και Διαδικτυακές πλατφόρμες.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και θα δοθούν νέες ευκαιρίες, την γκρίνια δεν θα την αποφύγουν στο Φάληρο, αφού το σύνολο σχεδόν των ήδη υπαρχόντων εκπομπαρχών του καναλιού προτιμά η εκπομπή του να παραμείνει στον ΣΚΑΪ και όχι να μετακομίσει στο νέο κανάλι! Κι αυτό διότι θεωρούν ότι στο νέο κανάλι θα τους βλέπουν λιγότεροι τηλεθεατές!

Αν και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα μετακομίσουν,λέγεται ότι η τάση είναι να φύγουν όλες οι εκπομπές για το νέο 24ωρο κανάλι, και στον ΣΚΑΪ να μείνουν μόνο τα δελτία και μία με δύο εκπομπές το πολύ! Τέλος στο νέο ΣΚΑΪ 24 ακούγεται ότι θα έχει αυξημένα καθήκοντα ο Γιάννης Αδαμίδης, μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, ένα πρόσωπο που προαλείφεται και για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων σε περίπτωση που ο Σταμάτης Μαλέλης πολιτευθεί ή αποχωρήσει.

Πηγή: Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !