ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ: Απόψε, όλα πάνε στραβά...

0

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. Τους αγαπήσαμε. Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια. Απολαύσαμε τις τρέλες της μαμάς. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες του μπαμπά. Γελάσαμε με τα νεύρα της πεθεράς.
Συγκινηθήκαμε με τις ερωτικές απογοητεύσεις των αδελφών. Κρύψαμε τα αθώα μυστικά της νύφης. Ακούσαμε με υπομονή τα ξεσπάσματα του γαμπρού. Και βεβαίως αναφωνήσαμε: «μα αυτό είναι το… δικό μας ΣΟΪ!»


Απόψε,Πέμπτη 27 Απριλίου,στις 21.00,  ο Μενέλαος παίρνει, μετά από πολύ καιρό, άδεια από την κλινική και ξαφνικά δεν έχει τι να κάνει και πώς να γεμίσει τον χρόνο του. Ονειρεύεται εκδρομές, προσπαθεί να οργανώσει τα παιδιά του για να φύγουν για εξορμήσεις, ψάχνει να βρει μια δημιουργική απασχόληση για να πάψει να βαριέται και σιγά - σιγά μπαίνει και στον χώρο της Αλεξάνδρας. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα είναι αγχωμένη καθώς περιμένει να την επισκεφθεί ένας διάσημος κριτικός τέχνης και γκαλερίστας, με τον οποίο, όμως, δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις. Ενώ προσπαθεί να τελειώσει το έργο της, όλα πάνε στραβά και οι αναποδιές έρχονται μια μια.Γιατί ποζάρει η Αντωνία με ένα σεντόνι; Για ποιο λόγο τα παιδιά στο σαλόνι παριστάνουν τους ξένους; Ο καλεσμένος έρχεται νωρίτερα… Θα προλάβει η Αλεξάνδρα να τα καταφέρει;

Στον ρόλο του Καρόλου, ο Κώστας Φλωκατούλας 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !