Ο «κακός» του ΠΑΡΑ 5,Γεράσιμος Μιχελής,δηλώνει:«Δεν υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες δουλειές στην τηλεόραση»


O...κακός του ΠΑΡΑ 5, κατά κόσμον Γεράσιμος Μιχελής, μιλά για την αποχή του από την τηλεόραση...


Σας γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Παρά 5,του MEGA. Για ποιον λόγο δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση; 

''Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολήθηκα αποκλειστικά με το θέατρο, γιατί έκανα πράγματα που ήθελαν μεγάλη συγκέντρωση και ήταν αρκετά απαιτητικά. Για τρία χρόνιο, για παράδειγμα, συμμετείχα στην Ιλιάδα, μία απαιτητική παράσταση που δεν μου έδινε τη δυνατότητα χρονικά να συνδυάσω γυρίσματα και θέατρο. Επίσης, τον περισσότερο χρόνο ήμουν σε περιοδεία στο εξωτερικό, έλειπα. Έτσι, απομακρύνθηκα λίγο από τη «μικρή οθόνη»'',δηλώνει ο ηθοποιός μιλώντας στο mytv.

Θα σας ξαναδούμε; 

''Τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες δουλειές, Είμαστε πολλοί οι συνάδελφοι που αναζητούμε δουλειά, ενώ όσοι δεν απασχολούνται στο θέατρο στρέφουν την προσοχή τους στην τηλεόραση και την κυνηγάνε περισσότερο από όσο εγώ. Οπότε ίσως και λίγο να με ξέχασαν και ίσως και εγώ να μην έδειξα τον απαιτούμενο ζήλο για να κάνω επαφές με ανθρώπους της τηλεόρασης. Επίσης, το να τρέχω στην Κύπρο για να κάνω γυρίσματα για κάποια σίριαλ που παίζονται τώρα στην τηλεόραση δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω, δεν μπορώ να τα συνδυάσω όλα. Κάποια στιγμή ίσως και να προκύψει κάτι ενδιαφέρον και να με ξαναδείτε. Δεν το αποκλείω. Από την άλλη πλευρά, με μία δουλειά δεν ζει κάποιος εύκολα σήμερα, Το θέατρο είναι ένα επισφαλές επάγγελμα''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: