Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει για σειρά του ΑΝΤ1:«Πήγα στο γραφείο με αέρα και λέω...»

0

O Mέμος Μπεγνής είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αλλά κι αγαπητούς ηθοποιούς, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος ελληνικών σίριαλ.



Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό, και τον Art fm 90,6 αποκαλύπτει ,μέσα σε άλλα, ένα άγνωστο παρασκήνιο αναφορικά με τον μισθό του από τη σειρά, ο ΦΑΡΟΣ.

«Ευτυχώς κατάφερα να βγάλω αρκετά χρήματα από τη δουλειά του ηθοποιού. Ήμουν και τις καλές εποχές. Τα λεφτά της τηλεόρασης δεν μπορείς να τα βγάλεις από το θέατρο. Όπως επίσης τα λεφτά των τραγουδιστών δεν τα βγάζουμε εμείς στην τηλεόραση. Είμαι από τους τυχερούς που πληρώθηκα και συνεχίζω να πληρώνομαι καλά ως ηθοποιός. Στα μέτρα της εποχής και ζω μια άνετη ζωή. Μετά το «Μην μου λες αντίο» κάναμε τον «Φάρο» του Μανουσάκη με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Εκεί ,λοιπόν, πήγα στο γραφείο με πολύ αέρα και λέω ''θέλω τόσα'' και μου τα δώσανε. Δεν το περίμενα με τίποτα γιατί είπα ένα μεγάλο ποσό ώστε μετά να κατέβω στη διαπραγμάτευση, και είπαν ναι, και μου έκανε μεγάλη εντύπωση! Ο «Φάρος» ήταν ο μεγαλύτερος μισθός που πήρα σε κάθε επεισόδιο. Μου έχει τύχει να μείνω απλήρωτος από γυρίσματα στην Κύπρο. Πρέπει κάποια στιγμή να τα πάρω γιατί τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ. Δεν έπαιξε το σήριαλ ποτέ στην Κύπρο. Από το 1997 και μετά δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια άλλη δουλειά εκτός του ηθοποιού για να ζήσω. Πριν υπήρξα αξιωματικός τρία χρόνια μισθωτός μουσικός στην πολεμική μπάντα. Μετά έκανα τον μπάρμαν, μετά έφυγα Ιταλία για να σπουδάσω και ήρθα εδώ μετά και άρχισε αυτό. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και πιστεύω πολύ στη θετική ενέργεια!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !