Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει για το #Survivorgr:«Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Μαυρίδη»

0

To SURVIVOR ήρθε φέτος μετά από πολλά χρόνια, και ήρθε με στόχο να σαρώσει τα πάντα...

Η Διευθύντρια Προγράμματος του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα, Πρώτο Θέμα, αναφέρεται στην επιτυχία του αλλά και στον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν έγινε πρόταση στον Μαυρίδη!

Εσείς πώς εξηγείτε την επιτυχία; 

«Το ''Survivor'' ήρθε σε μια περίοδο φτωχή για την τηλεόραση, δεν γίνονται σπουδαία πράγματα. Το περίεργο που έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι έφερε τους νέους στην τηλεόραση. Έφερε κατηγορίες κοινού που δεν έβλεπαν τηλεόραση. Ένας άλλος παράγοντας που δεν έχει σκεφτεί κανείς είναι τα social media. Αυτό είναι που μπουστάρει και σπρώχνει το προϊόν γιατί πλάθονται ιστορίες που τις παρακολουθούν όλοι. Ο,τι διαφήμιση και να κάναμε, τέτοια προβολή δεν θα καταφέρναμε να πετύχουμε. Άρα το μεγαλύτερο κομμάτι επιτυχίας είναι ότι το βλέπουν οι νέοι, ότι είναι διαφορετικό από αυτό του MEGA και, το πιο σημαντικό, ότι δεν έχει πολύ ριάλιτι. Έχει κυρίως αγωνίσματα. Το καταλαβαίνω βλέποντας ότι όταν στον ανταγωνισμό έχει ποδοσφαιρικούς αγώνες καταφέρνουμε και τους χτυπάμε ακόμη κι αν είναι Champions League! Δεν υπάρχει κοινό που να μη βλέπει το πρόγραμμα. Ακόμη και οι γυναίκες το παρακολουθούν γιατί τους αρέσουν οι άντρες που είναι μέσα».

Άρα, επιδιώξατε να βγει η ίντριγκα; 

«Όχι ίντριγκα, αλλά συνδυασμός διαφορετικών χαρακτήρων ανθρώπων. Το ίδιο ισχύει και για το «Voice». Αν το είχε πάρει άλλο κανάλι, δεν θα είχε τον συνδυασμό Μουζουράκη - Μαραβέγια και Ρουβά - Παπαρίζου. Άρα παίζει ρόλο η ομάδα που χτίσαμε. Επίσης, πρέπει να σας πω ότι θεωρούμε πολύ σημαντικό λόγο επιτυχίας τον Σάκη Τανιμανίδη . Είναι ψέματα όλα αυτά που γράφουν ότι κάναμε πρόταση στον Μαυρίδη. Μιλήσαμε μόνο με τον Τανιμανίδη, ο οποίος είχε πολύ άγχος, φοβόταν μήπως καεί. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί για να τον πείσω να το κάνει. Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση του ΣΚΑΪ να επιλέξει έναν άνθρωπο που έχει γκελ στους νέους και δεν έχει φθαρεί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !