Star Academy: Όσα έγιναν στην παρουσίαση του πολυαναμενόμενου talent show

Unknown
0

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Hotel Ermou η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου talent show του Epsilon TV, “Star Academy”, και το TvNea.com ήταν εκεί.


Δεκαέξι νέα παιδιά με ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι, 8 αγόρια και 8 κορίτσια, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να διακριθούν στην εγχώρια και όχι μόνο, μουσική βιομηχανία.

Στο πρώτο live, που δε θα υπάρχουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα δούμε καθέναν από τους 16 σπουδαστές να παρουσιάζει ένα κομμάτι το οποίο έχει επιλέξει ο ίδιος, χωρίς καμιά παρέμβαση των καθηγητών.

Η κριτική επιτροπή δε γνωρίζει τους σπουδαστές και δεν έχει μέχρι τώρα καμιά επαφή μαζί τους.

Οι μοναδικοί που γνωρίζουν τους σπουδαστές είναι οι Βασίλης - Δεναχής Κωστόπουλος και Πωλίνα Πρελορέντζου, οι καθηγητές φωνητικής που έλαβαν μέρος στη διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων.

Κάθε εβδομάδα θα είναι θεματική.

Έχουν οριστεί 16 διαφορετικά θέματα, με βάση τα οποία θα γίνεται και η ανάθεση των τραγουδιών, με στόχο να αναδειχτούν οι ικανότητες των σπουδαστών, να τους δούμε σε κόντρα ρόλους και σε ομαδική δουλειά. Την επόμενη μέρα από το live οι καθηγητές της σχολής θα κρίνουν τις εμφανίσεις και σε συμβούλιο θα βγάζουν 3 υποψηφίους προς αποχώρηση. Από αυτούς έναν σώζει ο κόσμος και από τους δύο υποψήφιους που απομένουν η κριτική επιτροπή επιλέγει ποιος θα αποχωρήσει.

Το πλατό όπως έχει διαμορφωθεί θα φιλοξενεί 600-700 άτομα κάθε φορά και θα έχει συναυλιακή αίσθηση, θυμίζοντας έντονα πάρτι. Το έπαθλο για τον νικητή είναι ένα ετήσιο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panic Records , ένα χρηματικό ποσό και πιθανότατα και ένα αυτοκίνητο.

Οι σπουδαστές, που είναι πολύ έντονες και ξεχωριστές προσωπικότητες, θα παρακολουθούνται από κάμερες 23 ώρες το 24ωρο και οι πιο σημαντικές στιγμές της μέρας τους θα προβάλλονται καθημερινά στις 20.50.


Η Άννα Βίσση δήλωσε πως θα είναι ειλικρινής στην κριτική των παικτών, πιστεύοντας πως αυτό που θα κάνει τον νικητή να ξεχωρίσει θα φανεί αμέσως.

Η ιδέα της Ακαδημίας είναι αυτή που έκανε την Άννα Βίσση να πει το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε για το Star Academy, παρόλο που έχει δεχτεί πολλές αντίστοιχες προτάσεις από talent show. Στο Star Academy οι σπουδαστές μέσα σε 4 μήνες θα μάθουν κάτι παραπάνω στην τεχνική, στην ερμηνεία, στο να πλασάρουν τον εαυτό τους και θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν… Πιστεύει πως κάθε ταλέντο μπορεί να καλλιεργηθεί. Η ίδια θα μοιραστεί τις εμπειρίες της χωρίς να δίνει συμβουλές στους συμμετέχοντες, αφού θεωρεί πως έχουν σημασία οι προσωπικότητες των παικτών.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος, συμφωνώντας με την Άννα Βίσση, δήλωσε πως δε θα είναι αυστηρός, αφού έχουν να κάνουν με παιδιά και είναι σημαντικό να τους βοηθήσουν να καταλάβουν πως, ασχέτως αποτελέσματος, μετά το τέλος του Star Academy θα συνεχίσουν τις ζωές τους κανονικά. Εκεί που θα δείξει αυστηρότητα και πρόκειται να παρέμβει, θα είναι αν το παιχνίδι μετατραπεί σε σκληρό reality, φτάνοντας σε σημεία που και ο ίδιος θεωρεί πως προσβάλλεται.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθύντρια της Ακαδημίας, φρόντισε να διατηρηθεί επτασφράγιστο μυστικό το ποιοι θα είναι τελικά οι παρουσιαστές του show, τονίζοντας πως πρωταγωνιστές θα είναι οι σπουδαστές και η κριτική επιτροπή.

Οι καθηγητές της σχολής μίλησαν ο καθένας για τον ρόλο του στην Ακαδημία.


Η Χρύσα Ρώπα θα αναλάβει το κομμάτι της υποκριτικής και δήλωσε πως είναι έτοιμη να διαχειριστεί τις συγκρούσεις μέσα στο παιχνίδι, εφόσον υπάρξουν, παρόλο που δεν είναι αυτός ο στόχος του παιχνιδιού.

Οι Βασίλης - Δεναχής Κωστόπουλος και Πωλίνα Πρελορέντζου θα διδάσκουν φωνητική, η Βασιλική Δημητροπούλου θα είναι η Fitness Instructor και ο Αντώνης Βοεράκος θα βοηθήσει τους σπουδαστές  να αναδείξουν το στυλ τους. Από την παρουσίαση απουσίαζε ο Νίκος Μαριάνος, που θα επιμελείται τις χορογραφίες.


Έλαμψε, επίσης, δια της απουσίας του, το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής, ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση τόνισε πως αυτό που ψάχνουν να βρουν είναι ο «ένας» ή «μία», ο ξεχωριστός παίκτης, το ξεχωριστό ταλέντο που θα κερδίσει κριτική επιτροπή και κοινό!

Το ευχόμαστε και περιμένουμε με αγωνία!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !