Γιώργος Μπανταδάκης: Μπήκε στο Daddy Cool για να ανατρέψει τα πάντα

Unknown
0
    ΦΩΤΟ: Δημήτρης Χώνος

Στο 15ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, ο Μάξιμος είναι επιτέλους ευτυχισμένος! Η ζωή του είναι γεμάτη κόσμο και συναισθήματα: 3 γυναίκες, 3 παιδιά, 3 άντρες…. Όπως όμως συμβαίνει και στα παραμύθια, η ευτυχία δεν κρατάει πολύ….

Ο πράκτορας Γρηγόρης ή αλλιώς «Πολυβόλο»(Γιώργος Μπανταδάκης) επιστρέφει, αυτή τη φορά για να ανατρέψει την ευτυχία του Μάξιμου και της Στέλλας!


Παρατηρεί στενά τις κινήσεις της Στέλλας πίσω από ένα ζευγάρι κιάλια. Εμφανίζεται στο Mama’s και σίγουρα όχι για το ωραίο κακάο ούτε για το κέικ πορτοκάλι…


Ο Γρηγόρης, με ένα μήνυμα- τελεσίγραφο, ανακοινώνει στη Στέλλα πως έχει μόνο τρεις μήνες προτού έρθει ο ίδιος ο πατέρας της στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτούς τους μήνες πρέπει να λύσει τις υποθέσεις της και ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα!

Ποιος είναι ο μαυροντυμένος πράκτορας;

Στα τελευταία επεισόδια του 2ου θεματικού κύκλου τον είδαμε να ανακοινώνει στην «Αγγέλα»(Νεφέλη Παπαδερού) πως πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει μια νέα αποστολή και να της αποκαλύπτει πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η «Νίνα»(Ιωάννα Πηλιχού).

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιώργος Μπανταδάκης, που φέτος εμφανίζεται στην παράσταση ''Πυγμαλίων- Ωραία μου Κυρία'' και πρωταγωνιστεί και στο κλασικό και παραμυθένιο έργο ''Μικρές Κυρίες'', έχει στο βιογραφικό του σημαντικές συνεργασίες σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις και, όπως φαίνεται, ήρθε στο Daddy Cool για να μείνει!


DADDY COOL, κάθε Τρίτη στις 23.15 στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !