Bob Dylan: Θα αποδεχθεί ή όχι το Νόμπελ Λογοτεχνίας; - Τελειώνει η προθεσμία

0

Το «καμπανάκι» χτυπά για τον Bob Dylan καθώς τελειώνει ο χρόνος για παραλαβή του Νόμπελ. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στους επόμενους δύο μήνες περίπου ο δημοφιλής Αμερικανός μουσικός οφείλει να εκφωνήσει την «ομιλία αποδοχής».

Η σουηδική Ακαδημία. λοιπόν, υπενθυμίζει,όπως γράφει το klik.gr , στον Bob Dylan να πραγματοποιήσει την «ομιλία αποδοχής» του μέχρι και τις 10 Ιουνίου αν θέλει να λάβει το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Στον αντίποδα, δεν θα λάβει ποτέ τα χρήματα που συνοδεύουν το βραβείο καθώς ο χρόνος πιέζει. Η «διάλεξη Νόμπελ» είναι υποχρεωτικό βήμα προκειμένου να λάβει τα 8 εκατομμύρια κορώνες- ή αλλιώς τα 840.000 ευρώ. «Δεν είχαμε καμία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Bob Dylan τους τελευταίους μήνες. Γνωρίζει ,πάντως, ότι η διάλεξη θα πρέπει να δοθεί το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου προκειμένου να λάβει τα χρήματα. Το τι θα αποφασίσει είναι δικό του θέμα», φανερώνει η Σάρα Ντάνιους, η γραμματέας της Ακαδημίας στο blog της.

Μάλιστα, ο Bob Dylan έχει προγραμματίσει τρεις συναυλίες στη Σουηδία: δύο στη Στοκχόλμη, στις 1 και 2 Απριλίου και μία στο Λουντ στις 9 του ίδιου μήνα. Αξίζει να τονισθεί πως ο εμβληματικός μουσικός είναι ο πρώτος συνθέτης-τραγουδιστής που τιμάται με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, αλλά δεν παρέστη στην τελετή απονομής στις 10 Δεκεμβρίου. Αρκέστηκε μονάχα μια «ευχαριστήρια ομιλία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !