Δεν θα έχει ανάμειξη ο Κουρτάκης στην «Ελευθερία του Τύπου»;


Το όνομα του Χρήστου Μουλίνου πληροφορούμαστε ότι θα βρίσκεται στη θέση του εκδότη και του διευθυντή της νέας εφημερίδας ,«Ελευθερία του Τύπου», που θα κυκλοφορήσει την προσεχή Κυριακή 19 του μηνός.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην εταιρεία που θα εκδίδει το νέο φύλλο, ρόλο διευθύνοντος συμβούλου θα έχει η στενή συνεργάτις του προέδρου του Ολυμπιακού ,Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία – θυμίζουμε-  είχε αναλάβει και το τηλεοπτικό εγχείρημα… μέχρι που η απόφαση του ΣτΕ ακύρωσε τον διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου «παγώνοντας» τα σχέδια για την τηλεόραση.

Είναι ξεκάθαρη ,λοιπόν, η «ταυτότητα» της νέας εφημερίδας και κυρίως οι κεφαλές της, ξεδιαλύνοντας έτσι τις όποιες απορίες,αφού το μόνο που μένει πια να γνωστοποιηθεί, όταν θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα, είναι τα ονόματα των υπολοίπων στελεχών που έχουν αναλάβει να την «τρέχουν» σε καθημερινή βάση. Το ίδιο ξεκάθαρο ,όμως, είναι ότι ο εκδότης του ομίλου των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης, δεν έχει καμία σχέση, ανάμειξη ή εμπλοκή σε κανένα στάδιο της διαδικασίας του νέου εγχειρήματος, πέρα από τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με αρκετά από τα πρόσωπα που εργάζονται για αυτό. Κατά συνέπεια κάθε σπίτι έχει το νοικοκύρη του και όπως λέει μια παλιά αγγλική παροιμία «Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες»!

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: