Δίδυμα αγόρια περιμένει ο Ρονάλντο.

0
Σε μία διαφορετική αποκάλυψη προχώρησε η "Sun", η οποία υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει πατέρας ξανά, όμως αυτήν τη φορά σε δίδυμα.


Πηγή της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι χρησιμοποιήθηκε ξανά παρένθετη μητέρα, όπως συνέβη με την περίπτωση του γιου του Κριστιάνο, ο οποίος επίσης γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την πηγή, η μητέρα που κυοφορεί το γονιμοποιημένο σπέρμα του αρχισκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι ως εκ τούτου δεν είναι η νυν σύντροφός του, Ζεορζίνα Ροντρίγκες.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 32χρονος Πορτογάλος ενημέρωσε το στενό περιβάλλον του πως η μητέρα του θα βοηθήσει στη διαδικασία, ενώ και τα δύο έμβρυα φέρονται να είναι αρσενικού γένους.

Ο γιος του Ρονάλντο είναι ήδη 7 ετών και μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα της βιολογικής μητέρας του, με τον επιθετικό της Ρεάλ να έχει δηλώσει σε συνέντευξή του:

"Όταν ο Κριστιάνο μεγαλώσει, θα του λέω πάντοτε την αλήθεια, αλλά επειδή είναι γιος μου, όχι επειδή θέλουν οι υπόλοιποι να του πω".

sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !