ΜΟΝΤΕΡ #19: Αλάτι (Έλα στη θέση μου), Πιπέρι (Shopping Star), Ρίγανη (Στην υγειά μας ρε παιδιά)

5






Γεια σας και χαρά σας, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες του tvnea.com. 
Είμαστε και εδώ αυτή την Τρίτη για να σχολιάσουμε τα δρώμενα της ελληνικής TV!


Μέσα Μάρτη ,και ο ΜΟΝΤΕΡ έρχεται δυναμικά να σχολιάσει όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις...



Το θέμα της σημερινής στήλης είναι κάπως ιδιαίτερο! Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Για ακόμη μία φορά η στήλη μεταφέρεται στον χώρο της κουζίνας και μάλιστα στον χώρο των μπαχαρικών!


Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν: 

Στο σημερινό ΜΟΝΤΕΡ σχολιάζουμε: 
1. Το "Έλα στη θέση μου". 
2. Το "Shopping Star"
3. Το "Στην υγειά μας ρε παιδιά"




Αλάτι






  

Ανάλατο...


Φέτος ο ALPHA ,μετά την επιτυχημένη πορεία του "Κάτι Ψήνεται" ,αποφάσισε να "ρίξει" στη μάχη των 8 μία καινούργια σειρά, το "Έλα στη θέση μου".

Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε από τα θετικά της σειράς, τότε σίγουρα αξίζει να γίνει μνεία στο γεγονός ότι αποτελείται από ένα μεγάλο cast σημαντικών ηθοποιών. Ξεχωρίζουν, η Μαρία Φιλίππου, η οποία καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις με το υποκριτικό της ταλέντο, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος μέσα από τη σειρά έκανε μία δυναμική επανεμφάνιση, και ,τέλος, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο γνωστός σε όλους "Τρελαντώνης", ο οποίος αποτελεί μία ευχάριστη νότα. Από τους νεότερους, εξαιρετική είναι η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία βελτιώνεται συνεχώς και αποδεικνύει ότι αποτελεί μία ταχύτατα ανερχόμενη ηθοποιό.

Το δίδυμο, Τσιμιτσέλης - Οικονομάκου, δεν με εντυπωσίασε. Νιώθω ότι και οι δυο τους μοιάζουν κάπως "περιορισμένοι" μέσα στη σειρά. Και σίγουρα αποτελούν δύο πολύ αξιόλογους ηθοποιούς, ωστόσο, θεωρώ πως στη σειρά δεν κάνουν την έκπληξη.

Βέβαια, η σειρά έχει και άλλα "ανάλατα" στοιχεία, μεταξύ των οποίων το σενάριο, το οποίο ναι μεν παρουσιάζει ενδιαφέρον, όμως, μάλλον το "καθημερινό" το έχει φθείρει και κουράσει. Η σκηνοθετική προσέγγιση και φωτογραφία βρίσκονται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, χωρίς ,ωστόσο, να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό από την πλειονότητα των καθημερινών σειρών.

Συνοψίζοντας, το "Έλα στη θέση μου" αποτελεί μία σειρά η οποία βλέπεται ευχάριστα, αλλά μέχρι εκεί...





Πιπέρι








 
Πιπέρι στο στόμα...


Και εκεί που λέγαμε ότι είχαν αρχίσει να μας κουράζουν η τηλεοπτική σεζόν και οι επιλογές των καναλιών, ήρθε το Shopping Star για να μας επιβεβαιώσει απόλυτα.

Από πού να το "πιάσουμε" αυτό το νέο ριάλιτι!

Μάλλον το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι βγαλμένο από άλλη εποχή. Σαν να έχει βγει πρόσφατα από τη ναφθαλίνη! Και είπαμε να ξεχνιόμαστε λίγο από τις δύσκολες καταστάσεις, που ζούμε γύρω μας, αλλά μάλλον αυτό παραπάει... 

Νομίζω θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως μια παρωδία, όπου μαζεύονται πέντε φίλες και η μία σχολιάζει το ντύσιμο της άλλης. Και τα σχόλια να "πέφτουν" βροχή. Και η μία να "κράζει" ενίοτε την άλλη και όλες μαζί να επιδίδονται σε ένα αέναο "ξεκατίνιασμα", θυμίζοντας παλιές -κακές- εποχές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Βίκυ Καγιά, η παρουσιάστρια της συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής, μάλλον νομίζει ότι γυρίζει την επόμενη σεζόν του "Next Top Model", και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όσο πιο "επαγγελματικά" γίνεται το concept.

Η μόνη ανάλαφρη νότα είναι ο σχολιαστής (η φωνή του παιχνιδιού), ο οποίος προσπαθεί να σατιρίσει, έστω και έμμεσα, τα όσα καλείται ο δύσμοιρος να σχολιάσει.




Ρίγανη














                               
Ρίγανη: το "θεραπευτικό" κόσμημα της Μεσογείου...


Όπως η ρίγανη αποτελεί το "θεραπευτικό" κόσμημα της Μεσογείου, έτσι και η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ,"Στην Υγειά μας ρε Παιδιά", αποτελεί ένα "κόσμημα" για την τηλεόραση.

Μία εκπομπή η οποία μέσα της "κουβαλάει" μουσικό πολιτισμό. Μουσικές ποικίλες, διαφορετικές... 

Μία εκπομπή η οποία δεν έχει διστάσει να εντάξει στο περιεχόμενό της, σχεδόν την πλειονότητα των ειδών της μουσικής.

Μέσα από τα εβδομαδιαία αφιερώματα, σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού κυρίως μουσικού πενταγράμμου ξεδιπλώνουν τη δική τους προσωπική "ιστορία" μέσα από τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών τους.

Συστατικό στοιχείο επίσης της επιτυχίας ο παρουσιαστής ,Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μοιάζει πιο ώριμος τηλεοπτικά από ποτέ, με αποτέλεσμα να διεκπεραιώνει με επιτυχία την κάθε εκπομπή, αλλά και οι καλεσμένοι, οι οποίοι εναλλάσσονται σε κάθε εκπομπή, ανάλογα με το πρόσωπο του αφιερώματος.

Μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες εκπομπές στην τηλεόραση, οι οποίες θα προάγουν και θα μεταλαμπαδεύουν πολιτισμό...



Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ!


Η σημερινή μας τηλεοπτική "διαδρομή" έφτασε στο τέλος της!




Μέχρι τότε να θυμάστε 
από τον "Μικρό Πρίγκιπα" ότι,





"Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. 
Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια..."



Για οποιαδήποτε παρατήρηση, ένσταση, συμφωνία και διαφωνία, θα περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας κάτω από την ανάρτηση, αλλά και τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου mail: georgebastounas@hotmail.gr.


Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα, 

με παρέα σας το tvnea.com!

Γιατί δικαίως... το σερφάρισμα σταματάει εδώ!


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πραγματικα απορω πως καταφερνει και κανει νουμερα αυτο το shopping star (προσωπικα προτιμω να δω σε επαναληψη τις σειρες του Ρωμα). Για τον "Τρελαντωνη" που εγραψες, νομιζω ο ηθοποιος λεγεται Χαρης Γρηγοροπουλος και οχι Πανος Σταθακοπουλος ο οποιος και αυτος παιζει στην σειρα και ειναι και καλος ηθοποιος. (Αν κανω λαθος, ζητω συγγνωμη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα και εγω ακριβως αυτη την απορια εχω....
    Σε ευχαριστω παρα πολυ για την επισημανση! Το διορθωνω!
    Να εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σόπινγκ σταρ ΝΑΙ, ΘΑ το ξαναβρίσεις!!!!!! ;) επιτέλους κάποιος να τα πει :p υπέροχος <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετική στήλη!!! Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !