Αλλαγές στο «X Factor» λόγω «Survivor»

Αν πιστεύετε ότι οι τρελές κούρσες που κάνει το «Survivor» στην κούρσα της τηλεθέασης έχει τρελάνει μόνο τους ανταγωνιστές, κάνετε λάθος.

Εκτός από τα στελέχη των άλλων σταθμών που προσπαθούν να δουν τι αλλαγές θα κάνουν στο πρόγραμμά τους για να εμποδίσουν την πορεία του ριάλιτι, αλλαγές κάνουν και στον ΣΚΑΪ. Τρελαμένοι λοιπόν από την ανέλπιστη επιτυχία και με τη λογική «βρήκαμε ριάλιτι, να “θάψουμε”… ό,τι κάτσει» αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στα σχέδιά τους και για το «X Factor».

Τα αρχικά σχέδια των στελεχών του ΣΚΑΪ ήταν το talent show να βγει στον αέρα έως το τέλος Μαρτίου, αλλά τελικά αποφάσισαν να κρατήσουν στο καθημερινό πρόγραμμα το ριάλιτι και το «X Factor» να κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα. Για το λόγο αυτό και έχουν καθυστερήσει να κάνουν εγγραφές των οντισιόν αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και κυρίως βιασύνης.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκαν ότι θα ξεκουραστούν και οι τηλεθεατές από το προηγούμενο talent show που πρόβαλαν, το «Voice» και θα αφήσουν στη μάχη της τηλεθέασης το δυνατό τους όπλο, το «Survivor», με κύριο σκοπό βεβαίως βεβαίως να… δυσκολέψουν την «επιβίωση» των αντιπάλων τους…!


Γρηγόρης Μελάς / newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια