Θέμης Μάλλης: Το παρασκήνιο της λήξης της 8ετούς συνεργασίας με την Ελεονώρα Μελέτη και οι σχέσεις τους σήμερα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το καλοκαίρι και ενώ το συμβόλαιό του έληγε στις 31 Ιουλίου, το κανάλι τού πρότεινε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για την πρωινή ζώνη. «Από την περασμένη άνοιξη φαινόταν πως το κανάλι ήθελε να αλλάξει την πρωινή ζώνη. Μάλιστα, είχαν γίνει κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις και οι ιθύνοντες του σταθμού με είχαν ρωτήσει αν θα με ενδιέφερε να στήσω πάλι μια πρωινή lifestyle εκπομπή» λέει ο Θέμης Μάλλης, που τότε συνεργαζόταν με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς η εκπομπή #hashtag ήταν ακόμα στον τηλεοπτικό αέρα. Εύλογα αναρωτιέμαι αν αυτές οι ανεπίσημες κουβέντες αφορούσαν εκείνον στην αρχισυνταξία και την Ελεονώρα στην παρουσίαση. «Προφανώς. Δεν ξέρω, όμως, τι κουβέντες είχαν γίνει ανάμεσα στο κανάλι και στην Ελεονώρα. Επιπλέον, είχαμε ρίξει όλο το βάρος στο #hashtag, καθώς γνωρίζαμε πως η εκπομπή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Εξάλλου, ποτέ δεν συζητούσαμε για κάτι νέο ενώ υπήρχε ήδη κάποιο άλλο project σε εξέλιξη. Έτσι λειτουργούσαμε πάντα με την Ελεονώρα και στα οκτώ χρόνια της συνεργασίας μας». Ωστόσο, οι εξελίξεις τούς πρόλαβαν, καθώς η συνεργασία της παρουσιάστριας με το σταθμό έληξε το Μάιο του 2016.

Η είδηση πως η Ελεονώρα αποχώρησε και ο Θέμης παρέμεινε στο Epsilon προκάλεσε την περιέργεια, καθώς η τηλεοπτική πιάτσα τούς θεωρούσε «δίδυμο» έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας. Μιας συνεργασίας που στα χρόνια εξελίχθηκε και σε φιλία. Το τηλεοπτικό διαζύγιο, όμως, ήταν πια γεγονός. «Δεν έγινε βάσει σχεδίου. Έφυγε, εγώ έμεινα στο κανάλι επειδή υπήρχε ένα συμβόλαιο σε ισχύ. Μετά είχα άδεια. Με την Ελεονώρα μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις από άλλους σταθμούς και σε εμένα και σε εκείνη προφανώς. Θεωρώ απίθανο μια παρουσιάστρια της κλάσης, του επιπέδου και της κατηγορίας της να μη δέχτηκε προτάσεις. Αν μέσα σε όλα χωρούσε κάπου και η δική μου συνεργασία, υποθέτω πως θα συνεχιζόταν. Ποτέ, όμως, δεν μας έγινε πρόταση από κοινού. Σε μια κουβέντα που μου έγινε από άλλο κανάλι, είχα αναφέρει την Ελεονώρα ως πιθανή συνεργάτιδα, αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου πριν ακόμα συμφωνήσει με το Epsilon» αποκαλύπτει στο People. Πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Ελεονώρα; «Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, δεν άλλαξε κάτι στη συχνότητα της επικοινωνίας μας. Από εκεί και πέρα, εξαιτίας του δικού μου προγράμματος, η αλήθεια είναι ότι άλλαξαν οι σχέσεις μου συνολικά με πολλούς ανθρώπους. Πιστεύω, όμως, ότι όλες οι σχέσεις χρειάζονται ένα διάλειμμα, έναν επαναπροσδιορισμό.
Η επικοινωνία μας όλα αυτά τα χρόνια με την Ελεονώρα ήταν καθημερινή. Αλλά ήταν μια σχέση που ο βασικός πυλώνας ήταν η επαγγελματική συνεργασία. Σαφώς γίναμε και φίλοι, αλλά το επαγγελματικό κομμάτι ήταν το βασικό θεμέλιο αυτής της σχέσης. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον. Μπορεί του χρόνου να συνεργαστούμε και πάλι. Στο επαγγελματικό κομμάτι και εγώ και η Ελεονώρα κερδίσαμε από αυτή τη σχέση, μια σχέση που δεν έπαψε επειδή το επιλέξαμε. Δεν υπήρξε κάποια διαφωνία μεταξύ μας και σταματήσαμε να συνεργαζόμαστε. Συνέβη εξαιτίας άλλων θεμάτων και μετά ο καθένας μας ‒μέσα σε αυτό το επαγγελματικό περιβάλλον της ανασφάλειας‒ έπρεπε να επιλέξει με βάση τις προτάσεις που εκείνη τη στιγμή είχε στα χέρια του».

Peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !