«Είμαι αληθινός, δεν είμαι ψεύτικος»

Unknown
0

Ο Άνθιμος Ανανιάδης λέει τις δικές του αλήθειες και δεν τον νοιάζει εάν τον παρεξηγήσουν.


Η μητέρα σου τι λέει για τις αποφάσεις σου να αλλάζεις τόπο;

«Η μητέρα μου έχει πάντα ένα θέμα, ειδικά γιατί εκείνη ήταν και πατέρας μου, γιατί είχαν χωρίσει με τον πατέρα μου, Τίμο Ανανιάδη. Έτσι, η σχέση μας είναι πολύ δυναμική, σε πολλές κατηγορίες. Της έχω λείψει πάρα πολύ, αλλά και τώρα, που είμαι εδώ, είναι αυτό που λένε «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Βρισκόμαστε πολύ, μένουμε μαζί κάποιες μέρες, φροντίζω να είμαι εκεί και να ζούμε μαζί».

Η δημοσιότητα σου έχει φερθεί καλά;

«Εκπληκτικά. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος, έχω ειλικρίνεια και αγάπη για τον κόσμο, θα σταματήσω στο δρόμο και θα μιλήσω σε 10 ανθρώπους. Είμαι αληθινός, δεν είμαι ψεύτικος»

Κατά καιρούς έχεις κάνει δηλώσεις που προκαλούν. Έχεις αναφερθεί σε ναρκωτικά, στην ερωτική σου συνεύρεση με, 5 γυναίκες, κάνοντας 2 μέρες σεξ. Τι μπορεί να δώσει στον κόσμο αυτή η ειλικρίνεια;

«Η πρόκληση δεν γίνεται για να δημιουργήσω ντόρο, δεν το κάνω, δεν με ενδιαφέρει, θέλω να υπάρχει απλότητα και ανθρωπιά. Όλοι προσπαθούν να μπουν σε μία εικόνα, ότι πρέπει να είναι αυτό, όταν λέω κάτι τέτοιο, δεν γκρεμίζω τα δικά μου προσωπικά όρια, γκρεμίζω το όριο «και αυτός άνθρωπος είναι», υπάρχει ο αυθορμητισμός, αλλά και η ουσιαστικότητα. Είναι αληθινό, βασίζομαι στα λόγια μου, όχι στο ψεύτικο πλασάρισμα»

Τι σου λείπει από την Αμερική, όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα;

«Στην Αμερική έχω δύο σπίτια, μένω στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη, θα στο πουν όλοι οι μετανάστες αυτό, στο εξωτερικό οι φίλοι που δημιουργείς λέγονται οικογένεια, και είμαι πολύ τυχερός γι' αυτό. Είμαι χαρούμενος όταν έρχομαι εδώ, εκεί μου λείπει η οικογένεια μου. Συνολικά έχω 7 αδελφές. Έχω 4 από το μπαμπά μου, 2 πριν από μένα, η Αλεξία και η Χάιντι, και μετά έκανε δίδυμα κορίτσια, την Εύα και την Άννα. Έχω και 3 κορίτσια από τον Κώστα (Βουτσά), τη Νικολέτα, τη Σάντρα και τη Θοδώρα. Τώρα είναι και το μωρό του Κώστα»

 gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !