Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Μαρία Δελόγκα


Ο Γιώργος Μαζωνάκης τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια νέα αγαπημένη συνήθεια. Ο ελεύθερος χρόνος του εξαρτάται πάντα από τις υποχρεώσεις που θα έχει την εκάστοτε περίοδο. «Όταν έχω αρκετό χρόνο για μένα, βλέπω τους φίλους μου, χαίρομαι τη φύση, τις ωραίες κουβέντες, αλλά και την διασκέδαση. Τις έντονες περιόδους που δουλεύω πολύ, όπως τώρα, αφοσιώνομαι ολοκληρωτικά εκεί».


Στα 44 του χρόνια τον έχει εκπλήξει η ίδια η ζωή; «Όχι. Την παρακολουθώ την ζωή, αλλά τις περισσότερες φορές σε πάει εκεί που θέλει. Είναι ωραίο να παρατηρείς τα πράγματα γιατί τελικά θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν», εξηγεί. Αν και η προσωπική του ζωή εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια που είναι στο προσκήνιο πάντα ήταν απόλυτα προστατευμένη, χωρίς ποτέ να βγαίνουν στην δημοσιότητα ιδιαίτερες λεπτομέρειες, πριν από ένα περίπου μήνα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του μαζί με την χορεύτρια –γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα σε εβδομαδιαία περιοδικά.

Δημοσίευμα ήθελε την Μαρία και τον Γιώργο να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα κυκλοφόρησε η φήμη πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Νίκαιας. «Είμαι ένας άνθρωπος που κυκλοφορώ παντού. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Όσον αφορά τις φωτογραφίες που λες στο περιοδικό, αυτό ήταν ένα φωτομοντάζ. Όντως ήμασταν μαζί, αλλά όχι έτσι όπως μας έδειξαν. Αυτή τη στιγμή είναι άνευ αντικειμένου η συζήτηση πως θα παντρευτώ και πως η Μαρία είναι έγκυος. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι πιο καλά από ποτέ », αποκαλύπτει στο People.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: