«Κοιμίζουν τον λαό με τζάμπα σήριαλ τουρκικά»:Ποια το δήλωσε;


Στον ρ/σ,''Art fm 90.6'', και τον δημοσιογράφο,Λάζο Μαντικό,βρέθηκε καλεσμένη η τραγουδίστρια,
Σοφία Αρβανίτη,κι αναφέρθηκε μέσα σε άλλα τόσo στο θέμα της τηλεόρασης όσο και των αδειών...

Βλέπει τηλεόραση; Η Σοφία Αρβανίτη απαντά:
''Πολύ λίγο βλέπω τηλεόραση. Με αδειάζει όπως έχει διαμορφωθεί. Η τηλεόραση έχει όλο προγράμματα από την Τουρκία τζάμπα. Πρέπει να κάτσω δηλαδή και να δω κάποιον που μου έχει φάει το μεδούλι; Εντάξει, έχει λαμπρά μυαλά και η Τουρκία. Δεν μπορώ τα σενάρια ''γκαστρώθηκε, θα πάρει τον πλούσιο''. Δηλαδή δεν μπορώ! Κοιμίζουν τον λαό με τζάμπα σήριαλ τουρκικά και ο πολίτης πρέπει να πάει μπροστά, και θα πάει μόνο αν κλείσει την τηλεόραση! Κυρίως αυτού του περιεχομένου τα σενάρια. Δεν μπορεί να πάει μπροστά ένα έθνος αν ασχολείται με τα γκαστρώματα! Να κοιτάμε λίγο το εμείς και όχι την πάρτη μας μόνο. Έτσι θα πάμε μπροστά!'' .

Ακόμη,όσον αφορά τις άδειες,δήλωσε:''Είμαι λίγο επιφυλακτική με τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί 4 τηλεοπτικές άδειες και όχι 14; Αν αυτό που καλείται να πληρώσει ο καναλάρχης ο φραγκάτος είναι παραπάνω από το εισόδημά του, π.χ. όπως γίνεται με τους πολίτες, που καλούνται να πληρώσουν παραπάνω από το εισόδημα τους,τότε είναι παράλογο όλο αυτό. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη''

Τέλος,ανέφερε αν τη βοήθησε η τηλεόραση.
''Πήγαινα σε εκπομπές έτσι ανάλαφρες. Ναι με βοήθησε!''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: