Ο Alpha μετακινεί τη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΣ;


Το πρόγραμμα του Αlpha στην prime time ζώνη φαίνεται ικανό να τα βάλει με τα τηλεοπτικά «μεγαθήρια» του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας «Δαυίδ» που δεν μπορεί να τα βάλει -σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης- με τον «Γολιάθ» από το Μαρούσι. «Η λέξη που δε λες»,λοιπόν, είναι ο πιο αδύναμος παίκτης στο πρόγραμμα του Alpha, και αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Κάντζα. Το πιο πιθανό σενάριο,σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας,''Freddo'', είναι η μετακίνηση της σειράς από την ώρα ή ακόμη και από την ημέρα προβολής της,την Τρίτη. Απέναντι από το «Μπρούσκο» και τους «Συμμαθητές», η τηλεοπτική αυτή σειρά, η οποία είναι βασισμένη σε ξένο σίριαλ, δεν δείχνει ικανή να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

Λογικό αφού ως γνωστών ο Έλληνας πάντα βλέπει τα σκουπίδια και όχι τα ποιοτικά προγράμματα. Αυτή είναι η αλήθεια, πάρτε για παράδειγμα τον Γιούγκερμαν στον Αντ1 του Καραγάτση μία από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές που έγινε ποτέ και έκανε θλιβερά νούμερα με αποτέλεσμα φυσικά να κοπεί αφού επρόκειτο για μια πολυδάπανη υπερπαραγωγή. Η λέξη που δε λες μας δείχνει για μια ακόμη φορά ότι ο Έλληνας δεν βλέπει τις ποιοτικές σειρές αλλά τις χαζοκωμοδιούλες. Μας αξίζει η τηλεόραση που έχουμε.