Ο Γρηγόρης ήθελε το Deal,αλλά...

Τηλεοπτικά απέναντι βρίσκονται φέτος οι εκπομπές "Deal" με το Χρήστο Φερεντίνο" και το "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" με το Γρηγόρη Αρναούτογλου.Το πρώτο πρόγραμμα βρίσκεται με διαφορά πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης,ενώ το δεύτερο διανύει μία κακή περίοδο.

Ο Γρηγόρης ήθελε να είχε ολοκληρώσει την εκπομπή από πέρυσι, αλλά είπαμε… ένεκα χορηγού κανάλια και παρουσιαστές πείθονται! Πάντως αξίζει να αναφερθεί και ότι ο Αρναούτογλου, εκτός από το «The 2night Show» ήθελε να παρουσιάσει και κάποιο άλλο πρόγραμμα και μάλιστα υπενθύμιζε στα στελέχη του ΑΝΤ1 πως ήταν… ελεύθερο το Deal».

Θέλετε όμως ότι το καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ήταν φουλ, θέλετε γιατί θεώρησαν το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι «παλαιακό», το άφησαν κι έτσι όχι μόνο βρέθηκε στον ALPHA, αλλά για κακή τύχη του Γρηγόρη βρέθηκε απέναντι από τη «Μαμά» του. Έτσι καθημερινά βλέπει… όχι το «Deal» (αφού ουδείς παρουσιαστής δεν παραδέχεται ότι λοξοκοιτά τους απέναντί του), αλλά να χάνει στη μάχη της τηλεθέασης από ένα πρόγραμμα που ήθελε να το παρουσιάσει ο ίδιος.

Για… την ιστορία πάντως αξίζει να αναφέρω ότι το «Deal» αν και εφόσον το έπαιρναν στον ΑΝΤ1 δεν ήταν σίγουρο πως θα το παρουσίαζε ο Αρναούτογλου, αφού ήταν ένα από τα concept που σκέφτονταν για τον Γιώργο Λιάγκα μέχρι να πάρουν την απόφαση να αγοράσουν ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι, το «Lucky Room». Το αν τελικά στο κανάλι του Αμαρουσίου έκαναν καλά ή όχι… διπλά, θα φανεί όταν ξεκινήσει το καινούργιο τηλεπαιχνίδι με τον Λιάγκα! Πάντως ο Αρναούτογλου έχει κάθε λόγο να είναι εκνευρισμένος, ιδιαίτερα όταν βλέπει τα ραβασάκια τηλεθέασης με τη «Μαμά» του να χάνει από το «Deal» που ήθελε…!

Γρηγόρης Μελάς-newsit.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: