H κυβέρνηση επιθυμεί διακαώς να ενωθούν οι νέοι καναλάρχες με τα μη αδειοδοτηθέντα κανάλια...

0

Δεν προκύπτει μόνο από το ρεπορτάζ, αλλά είναι και εμφανές δια γυμνού οφθαλμού ότι υπάρχει διάθεση, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν, να πέσουν οι τόνοι.


Βεβαίως μένει να αποδειχθεί η διάρκεια αυτής της διάθεσης,αφού δεν υπάρχει πρόοδος σε κανένα άλλο επίπεδο. Προς το παρόν ,λοιπόν, φαίνεται και οι δύο πλευρές να έχουν αντιληφθεί ότι η μετωπική σύγκρουση δεν θα ωφελήσει κανέναν. Βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο.

Όλες οι πλευρές, λοιπόν, επιχειρούν τα επόμενα βήματά τους με μεγαλύτερη προσοχή και με λιγότερο θόρυβο. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν αδειοδοτήθηκαν δουλεύουν για την επόμενη ημέρα και κυρίως για το πώς θα διασφαλίσουν την παρουσία τους στο νέο τοπίο,είτε με συνεργασίες με όσους απέκτησαν άδεια είτε με άλλους τρόπους που τους παρέχουν οι νέες τεχνολογίες,και φυσικά κινούνται νομικά σε όλα τα επίπεδα.

Η κυβέρνηση δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιθυμεί και ενθαρρύνει τις συμπράξεις στον τηλεοπτικό χώρο μετά το αποτέλεσμα του διαγωνισμού,και ακόμη περισσότερο το τελευταίο διάστημα που οι αντιδράσεις των εργαζομένων στην τηλεοπτική αγορά κλιμακώνονται για την αποτροπή ενδεχόμενου «μαύρου» στα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν. Για αυτό η κυβέρνηση φαίνεται να αναζητά λύση στο πρόβλημα σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις συνέπειες, πιέζοντας με τον δικό της τρόπο να προχωρήσουν οι συζητήσεις μεταξύ ΣΚΑΪ – ALPHA και STAR με την εταιρεία Σαββίδη.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !