Χρυσηίδα Δημουλίδου: Δεν είναι συννεφιά αυτό... Μας ψεκάζουν!


Είναι γνωστό ότι οι θεωρίες περί... ψεκασμών έχουν αρκετούς υποστηρικτές, αλλά σε αυτούς δεν ήταν ευρέως γνωστό ότι συγκαταλέγεται και η γνωστή συγγραφέας μυθιστορημάτων, Χρυσηίδα Δημουλίδου. 

Αποφάσισε, λοιπόν, να μοιραστεί την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook για το γεγονός ότι το μπαλκόνι της τους τελευταίους δύο μήνες δεν είναι σκονισμένο, ότι έχει περισσότερη ενέργεια και διάθεση, και έχουν σταματήσει οι πονοκέφαλοι. 


Και που οφείλεται η καλυτέρευση; Φυσικά στους ψεκασμούς αφού υποστηρίζει ότι «έχουν να μας ψεκάσουν πάνω από δύο μήνες». Μάλιστα, ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να της πουν αν το πρόσεξαν, να το παρατηρήσουν και να κοιτάξουν τον ουρανό για να την ενημερώσουν! 
Αλλά φαίνεται πως οι υπεύθυνοι των... ψεκασμών είδαν τη δημοσίευσή της και της χάλασαν την ευτυχία, καθώς σήμερα με το που ξύπνησε και είδε τον ουρανό συννεφιασμένο ήξερε... «όχι αγάπες μου δεν έχουμε συννεφιά σήμερα, κανονικά έπρεπε να είχαμε υπέρλαμπρο ήλιο..μας ψεκάζουν απο τα χαράματα που κακόχρονο νάχουν τα τέρατα». Και φυσικά προειδοποίησε άπαντες, ότι έπονται και χειρότερα: «Να δείτε σκόνη -ταχα μου απο Αφρική- στα μπαλκόνια σας απο αυριο...να δείτε κόπωση και πονοκεφάλους...και τσούξιμο στα μάτια» 
protothema

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: