Από τον ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ του Παπακαλιάτη,στη ΡΑΧΟΥΛΑ του ALPHA...


Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο μέσα από την τεράστια επιτυχία του Παπακαλιάτη,και τώρα ετοιμάζεται να μπει στον ''Αστέρα'' του ALPHA...

Η Νίκη Βακάλη ήταν μόλις στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου όταν συναντήθηκε με την κάμερα στο γύρισμα της ταινίας που κατέκτησε την πρώτη θέση του ελληνικού box office, κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων, ''Ένας άλλος κόσμος'', του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η νεαρή ηθοποιός, Νίκη Βακάλη, μετά το αδιαμφισβήτητα δυναμικό ξεκίνημα ως κινηματογραφική Δάφνη, ετοιμάζεται να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στον ρόλο της Λένας στη νέα κωμική σειρά του Alpha,''Αστέρας Ραχούλας''.

«Στα γυρίσματα της ταινίας, που ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου εμπειρία, είχα πει: ''Υπάρχει κι αυτός ο κόσμος''. Η τηλεόραση είναι ένα βασικό μάθημα για εμένα, γιατί γίνεται πιο ουσιαστικά από την πλευρά μου, καταλαβαίνω περισσότερο τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν έκανα την ταινία ήμουν στο δεύτερο έτος της σχολής και όλη η διαδικασία μού φάνηκε τεράστια. Τώρα είμαι πιο "γειωμένη" και νιώθω και πιο χρήσιμη. Άλλωστε έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια. Αν έχεις πάει το πρώτο σου ταξίδι, στο δεύτερο ξέρεις πέντε πράγματα παραπάνω. Γενικά ο κινηματογράφος και η τηλεόραση είναι ένας διαφορετικός κόσμος συγκριτικά με το θέατρο. Εξίσου φανταστικός».


Tv Έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: