Η Μαρία Ένεζλη αποκλειστικά στο Face2Face του Tvnea.com:Η Ναταλία Γερμανού δεν παρασύρεται από στερεότυπα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πριν λίγες ώρες έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Έψιλον με τίτλο "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού.Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει και η Μαρία Ένεζλη.Την έχουμε δει στο "Κους Κους",στο "Super Star",ενώ πέρυσι εντάχθηκε στα μέσα της σεζόν στο "ΦΜ Live".Το tvnea.com τη συνάντησε και μας μίλησε αποκλειστικά για όλους και για όλα.

Έφτασε η ώρα για το "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".Υπάρχει άγχος;
 Υπάρχει το «δημιουργικό» άγχος που αποτελεί κινητήριο δύναμη για  καθετί καινούργιο και όχι μόνο, και σίγουρα μια όμορφη προσμονή και αγωνία όπως είθισται σε κάθε πρεμιέρα, και ισχύει φαντάζομαι όχι μόνο για την δική μας αλλά για όλες τις εκπομπές.

Πώς προέκυψε η πρόταση αυτή;
 Πολύ απλά, με ένα τηλεφώνημα της Ναταλίας η οποία μου είπε ότι θα επιστρέψει στο σαββατοκύριακο και θα ήθελε να είμαι και εγώ στην ομάδα της. Η Ναταλία ήταν ένα άτομο που πάντα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του και πάντα κάτι γινόταν και δεν προέκυπτε. Πιστεύω ότι είχε να κάνει με το timing, αλλά να που τα καταφέραμε εντέλει και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό!  Το σαββατοκύριακο μου αρέσει πολύ, πρέπει να σου πω, γιατί δούλευα όταν πρωτοστήθηκε η ζώνη και πάντα όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε σαν επιθυμία στο πίσω μερος του μυαλού μου να κάνω ένα comeback σε αυτό, και χαίρομαι που έγινε .

Πέρυσι ήσουν στην εκπομπή, "ΦΜ Live".Θα σου λείψουν ο Φώτης και η Μαρία?Θεωρείς λάθος του Star που δεν τους αξιοποιεί φέτος;
 Η συμμετοχή μου στην εκπομπή ,"ΦΜ Live", έγινε μετά από μια απουσία τεσσάρων ετών από την τηλεόραση και μπορώ να πω ότι ήταν η πιο ιδανική επιστροφή για να ξαναέρθω σε επαφή με το «τηλεοπτικό περιβάλλον», μια και όλο αυτό το διάστημα δούλευα σε εφημερίδα. Βασικό ρόλο ,λοιπόν, στην «επαναπροσαρμογή μου» ,αν θέλεις, έπαιξαν εννοείται ο Φώτης και η Μαρία που με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ άνετα μαζί τους, αλλά και ο αρχισυντάκτης και όλη η ομάδα, που με βοήθησαν να ενσωματωθώ  από την αρχή στο δικό τους παρεάκι. Οπότε ,όταν έχεις περάσει όμορφα είναι λογικό να σου λείπουν οι άνθρωποι και οι στιγμές μαζί τους ,αλλά η μεταξύ μας επικοινωνία πίστεψέ με δεν θα σταματήσει επειδή χωρίστηκαν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι .. Παρόλα αυτά,  ο Φώτης και η Μαρία ,αν και πιστεύω από τη μία ότι θα λείψουν απ’ την τηλεόραση γιατί είναι πολύ δημιουργικοί και ταλαντούχοι και έχουν ακόμη πολλά να δώσουν, από την άλλη, την αποχή τους την βλέπω σαν ένα μικρό διάλειμμα μετά το οποίο θα επανέλθουν δριμύτεροι . Όσον αφορά τώρα τη σχέση τους με το κανάλι που με ρωτάς,  δεν μπορώ να ξέρω τις συζητήσεις που είχαν κάνει, ούτε μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα επειδή δεν θα τους δούμε αυτή τη σεζόν...

Τι γνώμη είχες για τη Ναταλία Γερμανού πριν τη γνωρίσεις και τι γνώμη έχεις τώρα;
 Η εικόνα που είχα για τη Ναταλία συνεχίζει να είναι η ίδια απλώς τώρα που τη γνωρίζω καλύτερα και συνεργάζομαι για πρώτη φορά μαζί της, εμπλουτίζεται. Γενικά μου αρέσουν οι πιο «ιδιαίτεροι» άνθρωποι, που δεν είναι αναμενόμενοι, και σε αυτούς ανήκει και η Ναταλία.  Αγαπώ που έχει τη δική της φιλοσοφία ζωής και δεν παρασύρεται από τα «πρέπει» και τα στερεότυπα  που επικρατούν στην κοινωνία. Είναι ένας πολύ open mind άνθρωπος,  και όσο τη γνωρίζω βλέπω πως είναι πολύ πιο ανατρεπτική από ό,τι την περίμενα. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν πολλές παρουσιάστριες που θα άφηναν την ομάδα τους να κάνει την εκπομπή για αρκετές μέρες και να αποχαιρετήσει για καλοκαίρι χωρίς να είναι εκείνη παρούσα , ούτε θα έλεγε στο γύρισμα του trailer που κάναμε για την εκπομπή, «ας το κάνουν τα παιδιά και βάλτε σε μένα μια φωτογραφία». Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο, καταλάβατε πολύ καλά τι εστί Ναταλία .

Τι διαφορετικό θα δούμε από το "Επιτέλους Σαββατοκύριακο"?Θα αναλάβεις και κάποια συγκεκριμένη στήλη στο πρόγραμμα;
 Θεωρώ πλέον πολύ κλισέ την ερώτηση «τι διαφορετικό θα δούμε...»,  γιατί πραγματικά σε μια τηλεόραση που έχουν γίνει σχεδόν τα πάντα και η οποία στην εποχή που διανύουμε  «χαροπαλεύει» με όλα αυτά που συμβαίνουν, ο τηλεθεατής πιστεύω πως απλά θέλει να περάσει καλά, και, όσο γίνεται, έστω και για λίγο, να ξεχαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σίγουρα είναι απαραίτητες οι «πινελιές» ανανέωσης και ευτυχώς έχουμε αρκετές , το διαφορετικό, όμως,εγώ το εντοπίζω στην παρέα και τη χημεία. Στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ,λοιπόν, στο οποίο έχω αναλάβει το κομμάτι της ομορφιάς αλλά και τα χρηστικά κολπάκια που δίνουν λύσεις στην καθημερινότητά μας,  θα δείτε σίγουρα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα αλλά και συνεντεύξεις, και εύχομαι να γελάσετε και να περάσετε τόσο καλά μαζί μας όσο περνάμε και εμείς στο γραφείο κατά την προετοιμασία της εκπομπής.

Η παρέα θεωρείς πως έχεις αρχίσει και δένει;
 Θα τολμήσω να πω πως η παρέα έδεσε από την πρώτη συνάντηση. Μάλιστα είμαστε τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες που έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτή την διαφορετικότητα να έχουμε αρμονία και να περνάμε καλά. Ελπίζω, λοιπόν, όλο αυτό να το εισπράξουν και οι τηλεθεατές και να  γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα.

Απέναντί σας θα βρίσκονται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Τζένη Μπαλατσινού.Ποια είναι η γνώμη σου για αυτές τις 2 παρουσιάστριες;
 Η αλήθεια είναι πως δεν τις έχω παρακολουθήσει πολύ τις εκπομπές τους, ωστόσο, η Τζένη Μπαλατσινού  θεωρώ πως ανταποκρίνεται πολύ καλά σε αυτό που κάνει, αν και θα ήθελα περισσότερο να τη δω σε μια εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με τη μόδα και την ομορφιά ,μια και θεωρώ πως είναι από τις πιο στυλάτες γυναίκες που έχουμε και με πολύ καλή αισθητική. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, από την άλλη, δεν ξέρω πώς είναι στην παρέα με τους φίλους της, σαν παρουσία στην τηλεόραση πάντως μου είναι αδιάφορη.  Το σημαντικό πάντως είναι και οι τρεις εκπομπές να πάμε καλά για να έχουμε δουλειά όλοι μας.

Έχεις βρεθεί στην ομάδα αρκετών εκπομπών. Το απωθημένο ή τη φιλοδοξία της κεντρικής παρουσιάστριας, την έχεις;
 Αυτό που με ενδιέφερε πάντα ήταν να είμαι σε μια ομάδα που να περνάω καλά και να υπάρχει χημεία. Είμαι πάρα πολύ της παρέας και θέλω να αισθάνομαι καλά με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα, φυσικά και θέλω να υπάρχει εξέλιξη σε ό,τι και αν κάνω, και σίγουρα αν μου πρότειναν κάτι που να μου ταιριάζει δεν θα ήμουν αρνητική, αλλά σε καμία περίπτωση  δεν θα έλεγα πως το έχω απωθημένο. Απωθημένα ευτυχώς ακόμα δεν έχω, έχω ,όμως, τη  φιλοδοξία  να κάνω κάτι δικό μου εκτός τηλεόρασης.

 Μετά το "Super Star" της Χριστίνας Λαμπίρη, βρέθηκες εκτός τηλεόρασης για περίπου 4 χρόνια.Πώς ήταν αυτό το διάστημα;
 Ήταν διαφορετικό…Αν και αγαπώ την τηλεόραση και αυτό δεν θα αλλάξει, μου άρεσε που δούλευα ,εκτός από το ραδιόφωνο, σε εφημερίδα, γιατί ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω.

Κάποτε δήλωσες "εγκλωβισμένη" με όσα είχες κάνει τηλεοπτικά.Αναφερόσουν στο lifestyle;  Θεωρείς πως το lifestyle στην τηλεόραση έχει αλλάξει με τα χρόνια;
 Αναφερόμουν σε μένα και το πώς διαχειριζόμουνα τις καταστάσεις τότε. Παραήμουν ευαίσθητη για τον συγκεκριμένο χώρο ενώ έπρεπε να έχω πιο γερό στομάχι, κάτι που δεν ήθελα να παραδεχτώ ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό και με παραμύθιαζα. Ευτυχώς κάποια στιγμή θέλησα να δω την αλήθεια και σταμάτησα να εθελοτυφλώ. Επίσης, παρόλο που έχω μάθει να είμαι επαγγελματίας σε ό,τι και αν κάνω, από ένα σημείο και μετά έκρινα ότι έπρεπε να αλλάξω λίγο κατεύθυνση. Έτσι επέλεξα να πάω στην εφημερίδα και να περιορίσω το lifestyle ώστε να ασχοληθώ με το ελεύθερο-κοινωνικό ρεπορτάζ , κάτι που έκανα.

Ποια είναι η σχέση σου με τα νούμερα τηλεθέασης;
 Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πει πως δεν τον ενδιαφέρουν, ωστόσο, δεν έχω εξάρτηση από αυτά.

Βρίσκεσαι σε έναν σταθμό που δεν κατάφερε να αποκτήσει την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια.Σε ξάφνιασε και σε άγχωσε αυτή η εξέλιξη;
 Με αγχώνει όλο αυτό που γίνεται με τα κανάλια και την τηλεόραση γενικότερα  και περιμένω να δω πότε θα τελειώσει και τι θα γίνει επιτέλους!

Πώς κρίνεις το όλο ζήτημα με τις τηλεοπτικές άδειες;
 Ψυχοφθόρο…

Τι σου αρέσει να παρακολουθείς στην τηλεόραση;
 Παλαιότερα έβλεπα περισσότερη τηλεόραση. Πλέον βλέπω ελάχιστα, αλλά όταν θα δω, θα κάνω ζάπινγκ για να έχω όσο γίνεται εικόνα για τα περισσότερα.

Με ποιο πρόσωπο της τηλεόρασης δεν έχεις δουλέψει και θα ήθελες πολύ  να δουλέψεις μαζί του;
 Η αλήθεια είναι πως είμαι τυχερή και έχω δουλέψει με αρκετά ονόματα και έχω προλάβει, αν και στο τέλος τους, τα ωραία χρόνια της τηλεόρασης. Θα ήθελα να δουλέψω, για τη λάμψη που μου βγάζει και μόνο, με τον Σάκη Ρουβά, και εννοείται με τον Γιώργο Λιάγκα

Βρίσκεσαι 7 χρόνια ραδιοφωνικά στον "Athens Dee Jay".Με τον Μιχάλη έχετε πια οικογενειακούς δεσμούς;
 Ο Μιχάλης και τα παιδιά (Erwin και οι δύο Γιώργηδες) είναι πια δικοί μου άνθρωποι. Έτσι τους αισθάνομαι. Πέρα από τα χρόνια που είμαστε μαζί,  έχουμε δεθεί και δεν είναι τυχαίο πως δεν έχουμε τσακωθεί ούτε μια φορά. Πραγματικά τους αγαπώ και αυτό τα λέει όλα.

Να φανταστώ το ραδιόφωνο είναι πολύ μεγαλύτερος έρωτας από την τηλεόραση;
 Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και τελείως διαφορετική αγάπη. Μπορώ,όμως, να σου πω με σιγουριά πως δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ το ραδιόφωνο!

Δώσε μας μία ευχή για τη νέα σεζόν...
 Να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε αισιόδοξοι!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία Ένεζλη για αυτή την πολύ όμορφη συνέντευξη!Καλή αρχή...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !