Μάγδα Τσέγκου:«Με τον Γιώργο συνεργαζόμαστε με έναν κοινό στόχο,να πάει καλά η εκπομπή...»


Στην εφημερίδα,''Real'',παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ,Μάγδα Τσέγκου,κι αναφέρθηκε στην πολύχρονη κι επιτυχημένη συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά...

Ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχεις μάθει από τον Γιώργο Αυτιά;

''Ο Γιώργος Αυτιάς δεν μου έδωσε τα ψάρια στα χέρια ποτέ, μου έμαθε να ψαρεύω. Μου άφησε μεγάλη προίκα για την καριέρα μου. Στα επτά χρόνια συνεργασίας «μεγάλωσα» και ωρίμασα επαγγελματικά πολύ. Του χρωστώ πολλά, εννοείται''.

Θα συνεχίσετε τη νέα σεζόν ως δίδυμο; 

''Με τον Γιώργο συνεργαζόμαστε μπροστά και πίσω από τις κάμερες με έναν κοινό στόχο, να πάει καλά η εκπομπή, να έχει θεαματικότητα και ενδιαφέρον, να είναι χρηστική για τον τηλεθεατή. Τώρα, ο σταθμός μου ζήτησε να κάνω την εκπομπή για το καλοκαίρι και, δόξα τω Θεώ, πήγε πάρα πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και στην τηλεθέαση. Δεν μας έχει πει κανείς κάτι διαφορετικό για φέτος, όμως, αν αλλάξει κάτι, θα είναι πάντα μέσα από κουβέντα και με τον Γιώργο και με τη διοίκηση και βέβαια με κοινό στόχο το καλύτερο για το κανάλι''.

Είναι δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες σε μια συνεργασία. Υποχωρείς αν χρειαστεί; 

''Πάντα στις συνεργασίες υπάρχουν καλές και δύσκολες στιγμές. Σημασία έχει να υπάρχουν ως βάσεις ο σεβασμός και η υπομονή στην ομάδα''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: