Βαλτινός για ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ:«Περιμένουμε να δούμε πού θα μας πάει η Βάνα Δημητρίου αυτή τη σεζόν»

0

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλά για τον ρόλο του στη σειρά,''Δίδυμα Φεγγάρια'', και αποκαλύπτει τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια.Ο ηθοποιός είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της γενιάς του και φέτος αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο του τηλεοπτικού κοινού, όσο και του θεατρόφιλου.

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Δίδυμα φεγγάρια», επιστρέφει και αυτή τη χρονιά στη μικρή οθόνη, κι ο δημοφιλής ηθοποιός ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για την Κύπρο.

«Ο δεύτερος χρόνος στα "Δίδυμα φεγγάρια" μάς δίνει μια χρυσή ελευθερία, γιατί μπορεί το έργο να στηρίζεται στο βιβλίο της Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη, όμως ,στην τηλεόραση έχουμε την άνεση να αναπτύξουμε περισσότερο τους ήρωες και τις ιστορίες τους. Αυτό θα συμβεί και στον δικό μου ρόλο», λέει μιλώντας στην εφημερίδα,''Espresso'' ,και την Τεριάννα Παππά, ο εξαιρετικός πρωταγωνιστής ,και συνεχίζει: «Βεβαίως, αυτό θα συμβεί και στους άλλους χαρακτήρες, ενώ πολλές ιστορίες θα "ανοίξουν". Περιμένουμε να δούμε πού θα μας πάει η Βάνα Δημητρίου με την πένα της αυτή τη σεζόν».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !