''ΑΝΤΙpress'':Σχεδιάζεται η νέα εφημερίδα-Όλες οι λεπτομέρειες...

0
Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκεται ο Κώστας Βαξεβάνης για το νέο, κυριακάτικο φύλλο που θα βγάλει, με στόχο να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μια πιο φιλική φωνή. Όπως πληροφορείται το «Secret», ο τίτλος της εφημερίδας θα είναι-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-«ΑΝΤΙpress».

Πέραν του Κώστα Βαξεβάνη, που έχει αναλάβει τη βασική ευθύνη της έκδοσης, τη νέα εκδοτική προσπάθεια θα πλαισιώνουν δημοσιογράφοι όπως ο Θανάσης Καρτερός, η Κατερίνα Κατή και η Βιβή Πλούτζου, ενώ ήδη αναζητούνται συνάδελφοι για το ρεπορτάζ.

Η «γραμμή» της εφημερίδας θα είναι μεν φιλοκυβερνητική, αλλά πολιτικά θα κινείται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και... δεξιότερα – και αυτή είναι η έκπληξη. Στόχος είναι να απευθυνθούν όχι μόνο στο σχετικά περιορισμένο κοινό της «Αυγής», αλλά και στο ακροατήριο της Κεντροαριστεράς, που είναι πολύ μεγαλύτερο. Ο Κώστας Βαξεβάνης λέει ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση τουλάχιστον για έναν χρόνο, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει και η προσπάθεια εξεύρεσης πόρων από την ελεύθερη αγορά, δηλαδή από διαφήμιση – κρατική και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν η νέα κυριακάτικη εφημερίδα θα ακολουθήσει την πολιτική των προσφορών. 

Πάντως, η εμπειρία του Κώστα Βαξεβάνη και η μαχητικότητά του -άσχετα με το αν διαφωνεί κανείς μαζί του πολιτικά- αποτελούν εγγύηση. Όπως πιστεύουν στην Κυβέρνηση, η εφημερίδα θα πετύχει, και θα αξιοποιήσουν το διάστημα έως τον Σεπτέμβριο, οπότε θα εκδοθεί, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !