Τέλος στα σενάρια:Αυτός είναι ο νέος πράκτορας 007...

0
Πληθώρα ονομάτων για τον διάδοχο του 007!

Χιλιάδες αράδες έχουν γραφτεί για το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Daniel Craig στη σειρά ταινιών δράσης, όμως ,φαίνεται πως βρέθηκε ο ηθοποιός που θα πει τη μυθική ατάκα: «My name is Bond, James Bond». Σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, μόλις προχθές διέρρευσε ένα μυστικό ραντεβού του σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας (Sam Mendes), με έναν ηθοποιό, ιδιαίτερα ταιριαστό για τον ρόλο του μυστικού πράκτορα. Ο ηθοποιός δεν είναι άλλος από τον Tom Hiddleston!
Τα γραφεία στοιχημάτων, έχουν απαγορεύσει επἰ πλέον ποντάρισμα στο όνομα του συγκεκριμένου, γεγονός που αποδεικνύει επίσης πολλά. Το μυστικό ραντεβού, όμως, ήταν αυτό που έκανε τον Βρετανό ηθοποιό να θεωρείται “ακλόνητο φαβορί”, για τον νέο 007.

Οι fans τόσο του ίδιου του ηθοποιού, όσο και των ταινιών James Bond, φαίνεται πως είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι. Από τη στιγμή,δε,που θα ανακοινωθεί και επίσημα, περιμένουμε πολλά αφιερώματα. Μάλιστα, στο παρελθόν ο ηθοποιός με τα…χίλια πρόσωπα -όπως τον αποκαλούν- έχει ερωτηθεί πολλές φορές για τον δημοφιλή Βρετανό ήρωα, απαντώντας πάντα διπλωματικά!

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !