Το είδαμε κι αυτό! Η Ντέπυ Γκολεμά καλεσμένη του Γρηγόρη!

Unknown
0
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 23:15, στο «Τhe 2nightShow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου σε μια συνέντευξη από καρδιάς, μας μιλάει για την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, για τις κόρες της και τους λόγους που απεχθάνεται τη μαγειρική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με συνοδεία την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα, τραγουδάει ζωντανά τη νέα της επιτυχία με τίτλο ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΙ ΕΛΑ.

Η Εύη Βατίδου βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές της στιγμές από το διαζύγιό της με τον Αλέξη Κούγια και την εμπειρία της στο χώρο της τηλεόρασης.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται τη Σάσα Σταμάτηκαι συνομιλούν για τα χρόνια που δούλευε σαν δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία, για την σχέση της με τον Γιώργο και τη Φαίη στο «Πρωινό», για το κρυφό της ταλέντο στην Αγιογραφία καθώς και για το ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.

Η footballfreestylerΚατερίνα Καραλή με τις 12ποντες γόβες της κάνει κόλπα με μια μπάλα ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιάννης Στίνης μαθαίνει σερφ στη στεριά στον Γρηγόρη και τον Δημήτρη.

Με skype από την Ουάσιγκτον, ο Γρηγόρης συζητά με την Τίνα Μίτρακας, συνεργάτη της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Αμερική στο ελληνικό εστιατόριο AlfaPieHouse, για τις ελληνικές γεύσεις που δοκίμασε από τα χεράκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στο «Τhe 2nightShow», οStan μιλάει για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού από τις «Staners» και παίζει μπλόφα με τον Γρηγόρη.

Η Ντέπυ Γκολεμά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια ανατρεπτική συνέντευξη, λύνουν τις διαφορές τους στον τηλεοπτικό αέρα και κάνουν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών που θα συζητηθεί.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλάει για την εκπομπή της: για τα νούμερα τηλεθέασης, τις αλλαγές στο πάνελ και τη χημεία με την ομάδας της, ενώ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό και εγκαινιάζει ένα νέο παιχνίδι παρέα με τον Γρηγόρη και τον Δημήτρη.

Η fashion blogger Όλγα Φαρμάκη εξηγεί τους λόγους που δεν θα ξανά συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη αλλά και γιατί κανένας της σύντροφος δεν της έχει κάνει πρόταση γάμου!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !