Ψυχαγωγία και ΣΚΑΪ... Πάνε αυτά τα δυο μαζί;

Unknown
0
Έμφαση στην ψυχαγωγία φαίνεται πως θα δώσει ο ΣΚΑΪ.

Και φυσικά εύλογο ερώτημα όλων είναι "Τι την θέλει πάλι την ψυχαγωγία; Αρκετές φορές δεν έφαγε τα μούτρα του;" Και ναι, αρκετές φορές έφαγε ο ΣΚΑΪ τα μούτρα του όταν πήγε να κάνει φόκους στην ψυχαγωγία των τηλεθεατών. Με τελευταίο παράδειγμα να 'ναι το "Αυτά Είναι" των Ηλιάκη - Πουνέντη που "κόπηκε" στα μισά της σεζόν. Φυσικά δεν γίνεται να λησμονήσουμε και την προπέρσινη εκπομπή της Λαμπίρη στον ίδιο σταθμό. Βέβαια, όταν αυτή το γύρισε στη lifestyle θεματολογία "ανέβασε στροφές".

"Αφού η ενημέρωση του πάει του ΣΚΑΪ τι τους θέλει τους συνεχείς πειραματισμούς;", συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε πολλοί! Όλοι θυμόμαστε τις πολύωρες καλοκαιρινές έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές που έκανε ο σταθμός σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις, που μόνο έκτακτες δεν ήταν από ένα σημείο και μετά, αφού είχαν μονιμοποιηθεί στο πρόγραμμα του σταθμού του Φαλήρου. Ο ένας δημοσιογράφος διαδεχόταν τον άλλο, όπως και οι καλεσμένοι, ενώ οι συνδέσεις με τους ρεπόρτερ ήταν συνεχείς προσφέροντας γρήγορη ενημέρωση στο τηλεοπτικό κοινό. Κι αυτό φυσικά είχε πετύχει αν κρίνουμε με βάση τα νούμερα τηλεθέασης της περιόδου εκείνης. Μάλιστα, για τις πολύωρες εκείνες εκπομπές του ο ΣΚΑΪ είχε παρομοιαστεί με γνωστό μεγάλο δίκτυο για τον παραπάνω λόγο και όλοι κατέληγαν ότι το προφίλ αυτό του "πήγαινε" απόλυτα.

Έτσι, τώρα το κανάλι του Φαλήρου θέλει να δώσει έμφαση στον ψυχαγωγικό τομέα, αφού μετά το X - Factor που βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας φαίνεται πως ενδιαφέρεται για ένα ακόμα σόου.

Αν θα πετύχει το πείραμα ή όχι του ΣΚΑΪ δεν το γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε όμως ότι οι περισσότεροι τηλεθεατές τον έχουν ταυτίσει με την ενημέρωση και σίγουρα δε θα τους φανούν ιδιαίτερα εύπεπτες τις όποιες σχετικές αλλαγές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !