2-6/11: Μια εβδομάδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Unknown
0
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την μη κερδοσκοπική εταιρεία «Σύμπλευση». Σκοπός της είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των ακριτικών νησιών.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τις επιπτώσεις του διαδικτύου στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και πώς η αλόγιστη χρήση του, επηρεάζει μικρούς και μεγάλους.


Την οστεοπόρωση στις νεαρές ηλικίες παρουσιάζει η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου. Η σωστή διατροφή και η άσκηση κατά την παιδική και εφηβική ηλικία αποτελούν τους βασικότερους παράγοντες για ένα υγιή οργανισμό.


Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τις παιδικές φοβίες και για το πώς αυτές έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια.



Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει την διοργάνωση «Υπερκοπέλι» που πραγματοποιήθηκε για έκτη χρονιά στα Χανιά. Η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Ορίζοντας» που στηρίζει παιδιά με καρκίνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !