Ποιο πρόσωπο-έκπληξη θέλει στο πάνελ της η Σπυροπούλου;

0
Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν! Ναι, σου λέω τύφλα να 'χει το γεφύρι της Άρτας. Γιατί το "Σπιτάκι" παύλα μεζονέτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε κατάσταση... αναστήλωσης! 

Ναι, γιατί μπορεί το κορίτσι να μην το 'χει, μπορεί να παθαίνουμε κρυοπαγήματα από την... τσαχπινιά της και το προκατασκευασμένο νάζι της, - φαντάζομαι τις ατελείωτες ώρες πρόβας μπροστά στο καθρέφτη - , μπορεί οι τηλεθεατές να της γυρίζουν με πείσμα την πλάτη-γιατί καρατσεκαρισμένο είναι πως ποτέ τίποτα ψεύτικο, προκάτ και επιτηδευμένο δεν έχει πείσει στη τηλεόραση-εκεί στην Κάντζα εξακολουθούν να επιμένουν πως φταίει η... γαρνιτούρα που δεν τραβάει η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και όχι η με το... ζόρι, ξανθή, μπουκλαρισμένη παρουσιάστριά τους, η οποία έρχεται για να μας αποδείξει πως ποτέ δεν θα γλυτώσουμε από τη δικτατορία του οξυζενέ.

Με άλλα λόγια; Ράβε, ξήλωνε δουλειά να μην σου λείπει. Από τη στιγμή που το "Σπιτάκι" έριξε αυλαία άρχισε και το... σαφάρι της αναζήτησης των νέων συμπαρουσιαστών - ηρώων που θα πρέπει από Οκτώβρη να την πλαισιώσουν και αν θέλουν και το... καλό τους να απογειώσουν και την εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης, μια και η "κεντρικιά" δεν το 'χει!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, ο Κώστας Μαρτάκης είναι σου λέει ένα από τα πρόσωπα εκείνα με τα οποία η Κωνσταντίνα θέλει του χρόνου να συνεργαστεί. Και το πρώτο ερώτημα που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό, είναι το... ποιος θα μιλάει σε αυτή την εκπομπή!

Όχι, αλλά για σκέψου μία εκπομπή που από τη μία μεριά θα έχει να κάνει με την... ευφράδεια λόγου της με το ζόρι παρουσιάστριας και από την άλλη; Με την... ετοιμολογία του Κώστα. Καλέ, δεν μπορεί, κάποιος μας κάνει πλάκα. 

Επίσης, το άλλο ερώτημα που πρέπει να μας ταλανίσει όλους σε αυτές τις τόσο ήσυχες μέρες που ζούμε, είναι το γιατί ακριβώς δέχτηκε πρόταση ο Κώστας. Ως πετυχημένος τηλεοπτικά; Γιατί last year και στο "Dancing", αλλά και στο "Super Buzzz", πραγματικά ήταν σκέτη απογοήτευση.

Και σου το λέω εγώ αυτό που τον Κώστα τον συμπαθώ - γιατί είναι καλό παιδί - και έχω κάνει αρκετές φορές θετικά σχόλια για τις τηλεοπτικές του προσπάθειες. Μόνο που στην πορεία όσο κι αν θέλησα να τον στηρίξω αναγκάστηκα να αναθεωρήσω, γιατί ο άνθρωπος δεν μπορεί να βρίσκεται μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες. Κομπλάρει, κλειδώνει, ''παγώνει'' ,πώς το λένε; 

Ήταν τουλάχιστον αστείο ότι μετά από τόσα επεισόδια "Super Buzzz" που παρουσίασε εξακολουθούσε μέχρι και τελευταία στιγμή να είναι τόσο στημένος, τόσο κουμπωμένος και τόσο... κρεμασμένος από το ακουστικό του και από το κοντρόλ, που νόμιζες ότι για να έχει τόσο άγχος και τέτοια αγωνία, δεν μπορεί, κάνεις λάθος και δεν είναι έτοιμος να ρίξει την... γλίτσα στους παίκτες του, αλλά ετοιμάζεται για ζωντανό από... εμπόλεμη ζώνη. 

Και να σου πω και τ' άλλο; Κάποιος που κάνει καλά κάτι, γιατί θα πρέπει να κάνει καλά και κάτι άλλο; Ο Κώστας είναι μία χαρά τραγουδιστής, μία χαρά τα πάει με τα ανάλαφρα σουξεδάκια και τα ποπάκια της πλάκας, από σκηνική παρουσία σκίζει, για τα μάτια του- και όχι μόνο -σκίζουν και τα κοριτσάκια τα ρούχα τους και όλα καλά.

Όσο για το γεγονός ότι με την ομορφιά του σπάνε μέχρι και οι κάμερες, κανείς δεν λέει όχι!Μόνο που αντί να κουράζεται να μας πείσει ως παρουσιαστής, ας προσπαθήσει να μας πείσει ως μοντέλο. Δεν θα χρειάζεται και να μιλάει κιόλα και να αγχώνεται... Γιατί το άγχος σκοτώνει!
Πηγή:TLIFE.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !