Χιλιάδες προσκυνητές στον τάφο του Αγίου Παϊσίου(φωτογραφίες)

0
Χριστιανοί κάθε ηλικίας τιμούν τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη με τις εκδηλώσεις να είναι λαμπρές και να τις κοσμεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ.Βαρθολομαίος, που χοροστάτησε στην Ιερά Αγρυπνία,ενώ νωρίτερα ετέλεσε τον Εσπερινό. 



Πραγματική λαοθάλασσα! Πιστοί από πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και του κόσμου συρρέουν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου.
Η υποδοχή στην Ιερά Μονή έγινε νωρίτερα το απόγευμα από τις μοναχές και πολλούς Ιεράρχες, μεταξύ αυτών ο Κασσανδρείας Νικόδημος, Νεαπόλεως Βαρνάβας, Λαγκαδά Ιωάννης, Βεροίας Παντελεήμων, Καστορίας Σεραφείμ, Ναυπάκτου Ιερόθεος, Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, Μιλήτου Απόστολος, Επισκόπους, Ηγουμένους Μονών του Αγίου Ορους και πλήθος Ιερέων.

Επί ώρες περίμεναν πολλοί στην ουρά για να προσκυνήσουν στον τάφο του Αγίου. Μάλιστα, όσο έπεφτε το σκοτάδι και η θερμοκρασία, τόσο αυξανόταν η προσέλευση. Είναι αδύνατο να υπολογιστεί ο κόσμος που πέρασε από προχθές το πρωί την πόρτα της Μονής, αλλά σίγουρα είναι πολλές χιλιάδες…





Πηγή:agioritikovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !