«True Detective»: Τα δυο καινούρια trailers της δεύτερης σεζόν που θα ενθουσιάσουν

0
Η πρώτη σεζόν της σειράς «True Detective» έκανε πάταγο διεθνώς, καθώς συνεπήρε τους τηλεθεατές ο συνδυασμός της σκοτεινής, μυστηριώδους ατμόσφαιρας και της παρουσίας των χολιγουντιανών αστέρων Matthew Mcconaughey και Woody Harrelson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό αναμένεται η πρεμιέρα της δεύτερης, αυτοτελούς σεζόν στις 21 Ιουνίου από το κανάλι του HBO, με πρωταγωνιστές τους Colin Farrell,Vince Vaughn, Rachel McAdams και Taylor Kitsch.

Τα δύο trailers, που προβλήθηκαν από το HBO, καθηλώνουν τους θαυμαστές της σειράς και τους προετοιμάζουν για ακόμα έναν έντονο κύκλο.

Η υπόθεση της νέας σεζόν του είναι η εξής: Ο Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχος μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της πολιτείας. Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Σύντομα, ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ό,τι είχαν αρχικά φανταστεί.

Απολαύστε τα :






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !