Αγγελική Ηλιάδη: Το διάλειμμα από τις προετοιμασίες τής βάπτισης!

0





Η καθημερινότητα της Αγγελικής Ηλιάδη περιστρέφεται γύρω από τα δύο της παιδιά, τον Μπαμπίνο και τον Βασίλη της. Ο δεύτερος μάλιστα έχει την τιμητική του αυτό το διάστημα αφού η ευτυχισμένη μαμά τού ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη βάπτισή του.

 Η Αγγελική Ηλιάδη έχει δώσει προτεραιότητα στην βάπτιση του μικρού της γιού, που ,σύμφωνα με δημοσίευμα της ''RealNews'' ,θα γίνει στις 20 Ιουνίου σε χώρο που ήδη έχει επιλέξει η τραγουδίστρια μαζί με τον σύντροφό της,Σάββα Γκέντσογλου.
Βέβαια, το ζευγάρι δεν έχει αποκλείσει και το ενδεχόμενο να έχουν διπλή χαρά, να προηγηθεί δηλαδή ο γάμος τους λίγη ώρα πριν από  το...baby bloom. 

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θέλουν να κρατήσουν μακριά  από τα φώτα της δημοσιότητας τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους και γι' αυτό θα έχουν περίπου 40 καλεσμένους κοντά τους, οι οποίοι μάλιστα θα ειδοποιηθούν με sms για τον χώρο και την ώρα της βάπτισης, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Η τραγουδίστρια ωστόσο, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις πυρετώδεις προετοιμασίες, για ένα βράδυ διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζονται ο Παντελής Παντελίδης και η Ελένη Φουρέιρα. 


Ευδιάθετη και με sexy look, η Αγγελική Ηλιάδη το διασκέδασε με την καρδιά της ενώ δεν αρνήθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει τις δικές της επιτυχίες με τον Παντελή Παντελίδη στο πλάι της.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !