Οι προβλέψεις για το σημερινό μεγάλο ημιτελικό!

0
Ο μεγάλος ημιτελικός του ¨The Voice 2¨ πλησιάζει και συγκεκριμένα σε λίγες ώρες θα έρθει ζωντανά στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Ant1.Οχτώ διαγωνιζόμενοι έμειναν και μετά το τέλος της βραδιάς θα μείνουν οι τέσσερις.Οι τέσσερις μάλιστα που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό και ένας μόνο θα καταφέρνει να πάρει την πρωτιά.

Επειδή προσωπικά το show το παρακολουθώ και φέτος με μανία και μάλιστα κάθε Κυριακή βράδυ περνάμε και αρκετές ώρες στο tvnea.com κάνοντας την αναμετάδοση(κάτι που θα γίνει και σήμερα),θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες προβλέψεις για τα σημερινά αποτελέσματα.Αξίζει ωστόσο σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως πολλά μπορεί να εξαρτηθούν και από τη σημερινή απόδοση των παικτών και αυτό να αλλάξει τα δεδομένα.

Αναλυτικά:

Ομάδα Μελίνας Ασλανίδου:Θεωρώ δεδομένη την παραμονή του Νεκτάριου και την αποχώρηση του Ανδρέα Ελεσνίτσαλη.Ο Νεκτάριος συγκινεί κάθε εβδομάδα τον κόσμο και από την πρώτη μέρα καταφέρνει να περνάει πάντα από το κοινό,χωρίς να αναγκαστεί να πάρει τη βοήθεια της coach του.

Ομάδα Αντώνη Ρέμου:Στοιχηματίζω ότι στον τελικό θα φτάσει ο Κώστας Αγγέρης και εκτός θα μείνει ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.Ο πόντος συσπειρώνεται και επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι με τις τελευταίες δηλώσεις του 17χρονου Κωνσταντίνου δημιούργησε αρκετές αντιπάθειες.

Ομάδα Δέσποινας Βανδή:Ίσως κάτι παραπάνω από δεδομένη είναι η παραμονή της Άννας Βιλανίδη και η αποχώρηση του Χαλιαμπάλια.Ο κόσμος εδώ και δύο εβδομάδα ψηφίζει σταθερά την πρώτη και όχι τον δεύτερο.

Ομάδα Μιχάλη των Stavento:Εδώ ίσως γίνει μία μάχη και λέω ίσως διότι για να περάσει ο Άκης Παναγιωτίδης θα πρέπει να εντυπωσιάσει 100% με την ερμηνεία του.Αν δεν γίνει αυτό σε τεράστιο βαθμό,τότε κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει η Κατερίνα Καμπανέλλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !