Αποκαλυπτικό: Ε... όπως ΕΡΤ! Τι συνδέει τα δύο κανάλια;

Χρήστος Αϊβαλιώτης
6
 
Η ΕΡΤ επέστρεψε στη ζωή μας σήμερα το πρωί και από τα πρώτα κιόλας λεπτά... είδαμε κάτι το οποίο μας έκανε να γελάσουμε πολύ! Και αυτό γιατί, όπως φαίνεται, η έμπνευση και η πρωτοτυπία θα λείπει και πάλι από την Δημόσια-Κρατική τηλεόραση.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η ΕΡΤ βαδίζει στα χνάρια του Ε TV. Και αυτό γιατί θέλοντας να "ντύσει" μουσικά τα fillers, και τα σήματα του δελτίου ειδήσεων και της πρωινής εκπομπής... χρησιμοποίησε μια μουσική που είναι σε όλους γνωστή! Και είναι η μουσική των τίτλων του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του E TV, με την Ελεονώρα Μελέτη. 

Τόση προετοιμασία έκαναν για την επιστροφή της ΕΡΤ, τόσοι άνθρωποι πληρώνονται μέσα σε αυτό το κανάλι (μουσικοί επιμελητές κ.α.) και το μόνο που έκαναν είναι να δημιουργήσουν ένα "παλιακό" γραφικό-σήμα και να "ντύσουν" μουσικά με μια "κλεμμένη" μουσική! Η ΕΡΤ επένδυσε πάνω σε templates... και εμείς τους πληρώνουμε αδρά!

Δείτε το σήμα του E TV

Δείτε το σήμα της ΕΡΤ 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τραγικο... Μαλλον οι εργαζομενοι της ΕΡΤ δεν εχουν συντονιστει ΠΟΤΕ στο μικρο Ε, για να παρουν χαμπαρι την κοτσανα τους! Η πρωτη εκπομπη, το πρωτο σημα της ΝΕΑΣ ΕΡΤ, σχολιαζεται αρνητικα! Καλη αρχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο τραγικό είναι οτι το σήμα του Εψιλον είναι στον αέρα από τις 2 Μαρτίου!!! Σκεφτείτε όμως τί θα είχε γίνει αν η ΕΡΤ είχε κλέψει το σήμα του...MEGA!!! Τί λέει τώρα γιαυτό η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου;;; Πώς σχολιάζει την κλοπή της λατρεμένης της ΕΡΤ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικό.Αρνητική έναρξη.Κάτι μου θύμιζε η μουσική επένδυση αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ(ήταν 06:00 άλλωστε).Μπράβο Tvnea για την αποκάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετυχε να δω και τα δυο καναλια και δεν καταλαβα οτι ειναι ιδια η μουσικη.Εμοιαζαν για μενα που να φανταστω οτι ειναι το διο κοματι.
    Ωραιο το tvnea... αυτο και αν ειναι αποκαλυψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ΕΡΤ (και η ΔΤ-ΝΕΡΙΤ) αισθητικά τα τελευταία χρόνια έχει πιάσει πάτο.
    Παλαιότερα, που και που έβγαζε μια αύρα διεθνούς δικτύου με τα γραφικά της κλπ.Συχνά, το πακετάρισμα των εκπομπών της ήταν πολύ πιο φρέσκο από το περιεχόμενο.
    Τα τελευταία 3-4 χρόνια, λες κι έκανε flashback 25 χρόνια πριν.Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !