TVNEA Live- Ότι συμβαίνει στο 4ο ¨battle¨ του ¨The Voice 2¨!#thevoicegr

0

11:34 Αυτό ήταν για σήμερα!Την άλλη εβδομάδα δεν θα έχει ¨The Voice¨ και τα live θα ξεκινήσουν από τις 17 Μαίου και κάθε εβδομάδα.Μέχρι τότε να είστε καλά και πολλές ευχές για μία υπέροχη νύχτα,ένα φοβερό ξημέρωμα και μία απίστευτη εβδομάδα.

11:23 Προχωράει στην επόμενη Φάση ο Μάκης Δράκος!

11:19 Κλείνει το διαγωνιστικό μέρος με το Μάκη Δράκο και την Άννα Καπόνε Πάπας στο ¨Use somebody¨ των Kings of Leon¨.Είναι από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

11:12 Στα live θα συνεχίσει η Ανδρομάχη και όχι η Νεφέλη!

11:00 Για να συνεχίσουμε με το battle των Ανδρομάχη Κοκτσίδη και Νεφέλη Τσιρίκα.Το κομμάτι είναι το ¨Εγώ μιλάω για δύναμη¨ από την ομάδα της Δέσποινας  Βανδή.

10:55
 Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε η Κυριακή,ωστόσο ο Andy έδειξε έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

Σχόλιο twitter: Μπαμπάς και κόρη... ??


10:47 Στη συνέχεια θα απολαύσουμε ένα ανατρεπτικό battle με την Κυριακή Παντελίδου και τον Andy Mark!

10:43 Στα live του ¨The Voice¨ θα παραμείνει η Άννα και δυστυχώς η Ελένη θα μείνει εκτός παιχνιδιού.

Σχόλιο twitter: Άννα σιγουρακι ότι θα μείνει

10:24 Για πάμε στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βιλανίδη και την Ελένη Μιχαήλ.Θα ερμηνεύσουν το ¨If I were a boy¨

Σχόλιο twitter: Μετα τα 38 μπορούν να σε αποκαλέσουν επιχειρηματία & μετα τα 30 διανοούμενο..η πειρα&οι γνώσεις σε κανουν τα παραπανω γι αυτο 

10:11 Σειρά έχει ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο Αντώνης Οικονόμου με το τραγούδι ¨Τα καράβια μου καίω¨ του Νίκου Πορτοκάλογλου.

10:09 Μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση η Δέσποινα Βανδή διάλεξε το Σταύρο και έτσι ο Ευάγγελος μένει εκτός καναλιού.

9:55 Η Δέσποινα δεν μπορεί να αποφασίσει και έτσι κάλεσε τη βοήθεια και τους 4 βοηθούς του παιχνιδιού.

Σχόλιο twitter: Άφησαν τα ωραιότερα ντουετα για το τελευταίο παντως

9:47 Για πάμε να δούμε πως θα τα πάει ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας και τον Ευάγγελο Ζούλα.Θα τραγουδήσουν το ¨Στο πα και στο ξαναλεω¨ από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

Σχόλιο twitter: Μπραβο ρε Αντωνη

9:41 Η Μελίνα αφού πήρε τη βοήθεια και του Γιώργου Παπαδόπουλου,αλλά και του Γιάννη Βαρδή(επειδή τα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν του πατέρα του).Μετά από αυτά διάλεξε το Νεκτάριο,ωστόσο ο Αντώνης Ρέμος έκλεψε τη Μαρία και έτσι έκλεισε και η δική του ομάδα.

9:24 Σειρά έχει ο Νεκτάριο Μαλλάς και η Μαρία Ιωαννίδου από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου.Το τραγούδι που θα ακουστεί είναι το ¨Θα προχωράμε μαζί¨ και το ¨Ροκ Μπαλάντα¨.Και τα δύο είναι του Αντώνη Βαρδή.

9:19 O Μιχάλης διάλεξε την Ανδρομάχη με τη βοήθεια φυσικά του Γιάννη Γιοκαρίνη.

9:15 Ήταν ίσως το χειρότερο battle που έχουμε ακούσει.Τελείως ξεκούρδιστες,με πολλά φάλτσα,αστάθεια και κακή χημεία μεταξύ των κοριτσιών.

Σχόλιο twitter: Να φύγουν κ οι δυο γινεται;;;;;;

9:06 Το πρώτο battle θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Ανδρομάχη Δημητροπούλου και τη Μαριάννα Αγνίδη.Θα ερμηνεύσουν το κομμάτι ¨Μισιρλού¨ του Νικολάου Ρουμπάνη.Φυσικά είναι από την ομάδα του Μιχάλη του Stavento.

9:03 To show μόλις άρχισε με τον Γιώργο Λιάγκα να μας καλωσορίζει.

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 4ο και τελευταίο ¨battle¨ του ¨The Voice 2¨.Και σήμερα θα διαγωνιστούν 8 ζευγάρια,δηλαδή 16 υποψήφια.Από αυτούς μόνο οι 8 θα επιλεχθούν από τον coache τους,ενώ από τους 8 που θα κοπούν μόνο ένας έχει τη δυνατότητα να περάσει λόγω του ¨Steal¨.Και ο μόνος που έχει κενή θέση στην ομάδα του είναι ο Αντώνης Ρέμος.

Παρουσιαστής του παιχνιδιού είναι ο Γιώργος Λιάγκας,ενώ οι 4 coaches είναι η Δέσποινα Βανδή,ο Αντώνης Ρέμος,η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης των Stavento.

Εννοείται πως το tvnea θα είναι εδώ για να σας μεταδίδει όλο τον παλμό.Μετάδοση,Σχόλια δικά μας και του twitter,ειδήσεις,παρασκήνιο,φωτογραφίες και video μπορείτε να απολαύσετε τις επόμενες 3 ώρες στο live event του tvnea.com.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !