Ζημιά στο prime time του MEGA από την ασυνεννοησία των εκδοτών!

0
Η φράση του στελέχους του MEGA «Έκανε ζημιά» η απουσία της «Δικαίωσης» από το prime time του καναλιού, αποτυπώνει την κατάσταση στη Μεσογείων… Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των συνεπειών σε επίπεδο τηλεθέασης, αλλά και διαφημιστικών εσόδων, που προκάλεσε στο μεγάλο κανάλι η καθυστέρηση συνεννόησης των μετόχων για τη χρηματοδότησή του! Η διακοπή της καθημερινής σειράς «Δικαίωση» περίπου από τις αρχές Απριλίου, επειδή ήταν απλήρωτοι οι συντελεστές της, έθεσε – στην ουσία, εκτός ανταγωνισμού για ένα μήνα την πιο ακριβή ζώνη του καναλιού και ταυτόχρονα έριξε στα τάρταρα το μέσο ημερήσιο όρο του.

Η «Δικαίωση» όμως προς χαρά των στελεχών του MEGA επιστρέφει ξανά στο prime time του σταθμού από μεθαύριο Δευτέρα 4 Μαΐου και για κάθε βράδυ μέχρι τον Ιούνιο, έχοντας εξασφαλίσει πια τα επεισόδια, αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στα μέσα της εβδομάδας.

Τα προβλήματα όμως των στελεχών του μεγάλου καναλιού δεν τελειώνουν με τη «Δικαίωση» και παρά την απόφαση των μετόχων να προχωρήσουν στα τέλη Μαΐου σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου… Παραμένει ο πονοκέφαλος με την εβδομαδιαία σειρά «Ηρωίδες» που έχουν σταματήσει τα γυρίσματα – επίσης, λόγω αδυναμιών της εταιρίας να πληρώσει τους συντελεστές της! Ενώ την ίδια ώρα – μεταφορικά και κυριολεκτικά, στη Μεσογείων κάνουν το σταυρό τους, για να μην προκύψει πρόβλημα με το «Κάτω Παρτάλι», αφού και εκεί όλα κινούνται στο νήμα!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !