Η μεγάλη πτώση του ¨Mega με Μία¨!

2
Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μην παρατηρήσει τη μεγάλη πτώση της εκπομπής ¨Mega με Μία¨ του
Μάρκου Σεφερλή στους πίνακες τηλεθέασης.Το πρωινό πρόγραμμα για καιρό είχε σταθεροποιηθεί ναι μεν στη δεύτερη θέση,αλλά παράλληλα η απόσταση με το πρωινό του Ant1 ήταν μικρή.Όχι τόσο στο σύνολο που πάντα υπήρχε μία διαφορά της τάξεως των 5 μονάδων,αλλά κυρίως στο νεανικό κοινό.

Τις τελευταίες εβδομάδες αυτή η κατάσταση έχει ανατραπεί με το πρωινό του Mega να βρίσκεται αρκετά πίσω από την αντίπαλη εκπομπή σε όλα τα κοινά.Η διαφoρά έχει αυξηθεί σημαντικά και η ψαλίδα φτάνει περίπου στις 8 μονάδες όχι μόνο στο σύνολο,αλλά και στις νεαρές ηλικίες.

Κάτι τέτοιο προβληματίζει πάρα πολύ το Mega που βλέπει ένα από τα δυνατά του χαρτιά να ασθενεί.Και το χειρότερο είναι πως αυτό συμβαίνει προς το τέλος της σεζόν που συνήθως οι πρωινές εκπομπές ανεβάζουν στροφές,όπως έγινε πέρυσι και με τον Πέτρο Κωστόπουλο,αλλά και το 2010 με την πεντάδα του ¨Όμορφου κόσμου¨.Μάλιστα ο Μάρκος αν πορευτεί και τους επόμενους 2 μήνες που απομένουν με αυτή την πορεία,δεν θα μπορεί να απαιτήσει από τα στελέχη του σταθμού τα πράγματα που έχει στο μυαλό του,όπως η μείωση των γυναικών θεμάτων και το να υπάρχει καθημερινή παρουσία ζωντανού κοινού στο πλατό.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκος φέρνει στο Mega και δεύτερο πονοκέφαλο με τις πολύ κακές επιδόσεις του ¨One Mark Show¨ που φέρνει το μεγάλο κανάλι στην τρίτη θέση κάθε Παρασκευή στην prime time.

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όντως έχει μεγάλη πτώση ο Σεφερλής τον τελευταίο μήνα. Ίσως είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική φούσκα που υπήρξε ποτέ. Εγώ θυμάμαι ότι το πρωινό του Κωστόπουλου είχε ξεκινήσει με καλά νούμερα, τον Δεκέμβρη και το Γενάρη έκανε χαμηλά νούμερα και από το Φλεβάρη και μετά σταθεροποιήθηκε πάνω από 22% μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Κωστόπουλος δεν πήγε άσχημα στο πρωινό παρόλο που δεν είχε καμία στήριξη από το Μέγκα, το ίδιο σκηνικό του είχανε δώσει, ίδιοι τίτλοι αρχής, ίδια ονομασία πρωινού 'ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ', την ίδια ακριβώς θεματολογία ενώ είχε και πολλούς περιορισμούς όσο αναφορά τους καλεσμένους και τις νέες ιδέες. Του είχανε δώσει ότι απέμεινε από Γιώργο και Φαίη και δεν τον βοηθήσανε καθόλου. Και μην ξεχνάμε ότι βγήκε χωρίς καθόλου προετοιμασία στο πρωινό ο Πέτρος ενώ και το Μέγκα τον άδειασε πολλές φορές, μια με την βραδινή του εκπομπή που ακόμα δεν του την έχουνε δώσει αλλά και όταν ακουγότανε ότι θα είναι κριτής στο JUST. Παρόλα αυτά παρέδωσε έναν αξιοπρεπέστατο μέσο όρο στο νεανικό αλλά και στο γυναικείο κοινό. Ενδεχομένως αν το παρουσίαζε αυτό το πρωινό κάποιος άλλος εκτός από τον Πέτρο που αρέσει πολύ στις γυναίκες, να είχε πάει άπατο. Εγώ θεωρώ ότι αν συνέχιζε, θα πήγαινε πολύ καλύτερα φέτος. Όμως για το Σεφερλή δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είχε απεριόριστο χρόνο να προετοιμαστεί μιας και ανακοινώθηκε Ιούλιο ότι θα αναλάβει το πρωινό, είχε απόλυτη ελευθερία για το πως θα διαμορφώσει το πρωινό, νέο σκηνικό φυσικά, απίστευτη βοήθεια, του δώσανε πρωτοχρονιάτικο σόου, βραδινό σόου που πάει χάλια, βγήκε ακόμα και από το θέατρο του και πάλι κάτι το ιδιαίτερο δεν κατάφερε.Σεφερλής ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ητανε λοιπον.Παει τελειωσε το παραμυθι.Φουμαρα για μεταξωτες κορδελες μας πουλουσανε.Οπως φανηκε η συνταγη του Σεφερλη Δεν πετυχε οτι και να προπαθουσε να κανει.Εμεις τα λεγαμε εμεις τα ακουγαμε.Τι νομιζε εκεινος θα εχει 40ρια αμ δε!Αντι να το εφτιαχνε το χαλουσε περισσοτερο το πρωινο.Εμ 500 αλλαγες εκανε και ο κοσμος σιχαθηκε.Καλα εκανε μια δυο προσθηκες καλες κατα την γνωμη μου ενα απο αυτα το skype που εβγαζε εκεινο μου αρεσε και το κοινο που ειχε και ψιλο επαιζε μαζι του οπως και την μοδα ζωντανα στο studio που ειχε καποιο φεγγαρι.Ενα πραγμα σταθερο δεν ητανε.Πηγε καποια στιγμη να το στρωσει που εβγαλε λιγο ποιο μπροστα την Τζαβαλια και εκει που λες κατι εκανε αντε παλι ξανα τα δικα του εκανε και το χαλασε.Ειχε πει στην αρχη οτι θα αλαζουμε καθημερινα εκτος απο μαγειρικη,αστρα τα οποια θα ειναι σταθερα (κι εκεινα σταθερες ωρες δεν ειχαν) θα κανουμε καινουρια πραγματα διαφορετικα καθε ημερα.ετσι δεν ελεγε η κανω λαθος?Τελικα την πατησε ο φιλτατος ας προσεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !