Ο Ουγγαρέζος στον Ant1?Όλο το παρασκήνιο...

2
Και ξαφνικά οι τηλεοπτικές βόμβες σκάνε από εκεί που δεν το περιμένεις.Γιατί μόνο σαν ¨τηλεοπτική
βόμβα¨ θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να επιστρέφει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και να παίρνει μεταγραφή για τον Ant1.

Έτσι μπορεί να θεωρείται σίγουρο από πολλούς ότι είναι με το ένα πόδι στον Alpha,για να βρίσκεται στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου,ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν.Η φημολογία αυτή ξεκίνησε επειδή έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά από περίπου 1,5 χρόνο είχαν ξανά μία φιλική επαφή,με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να θερμανθούν ξανά.

Αυτό το αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη συχνότητα του ¨Happy Day¨ και έχουμε κάθε λόγο να τη πιστεύουμε,αφού είναι φίλη με το Δημήτρη και συναντιούνται καθημερινά στο ραδιόφωνο.Μάλιστα οι φήμες περί μεταγραφής του,είναι κάτι το οποίο η Σταματίνα άφησε να υπονοηθεί ότι στέκουν σαν σενάριο.

Με σιγουριά όμως μπορούμε να σας πούμε ότι ακόμα και  ο Δημήτρης να ενταχθεί στο δυναμικό της πρωινής εκπομπής του Ant1,αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει την απομάκρυνση του Θέμη Γεωργαντά,όπως γράφτηκε κατά κόρων στο διαδίκτυο.

Εν κατακλείδι,θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν το παραπάνω σενάριο θα υλοποιηθεί και τις ανακατατάξεις που θα φέρει αυτό.Άραγε τι κλίμα να επικρατεί στο ¨Mega με Μία¨?Μία εκπομπή που τρέχει και όμως για ένα μέλος της ακούγονται πολλά και διακαναλικά ενδεχόμενα?

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σιγά τον σταρ.. Ότι δηλαδή από τον Ουγγαρέζο εξαρτάται η επιτυχία της πρωινής εκπομπής. Άντι να φύγει επιτέλους από τα πρωινά και να κάνει κάτι μόνος του, έχει σταμπαριστεί σαν δεύτερος όλα τα χρόνια. Πως να πάει καλά το Ougachallenge το βραδινό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν παει θα χαθει απο δευτερος,τεταρτος και βαλε θα καταντησει...Για να δουμε ποιος θα χωρεσει εκει μεσα ουτε εγω χωραω παιδια.
    Φετος η απολυτη ξεφτυλα ειναι για μενα. Εκει στο mega με μια ααλως ειναι οπως ειναι ο Ουγκ ομως την στηλη του την εχουν βαλει και μια φορα την εβδομαδα βραδυ εκει δεν μπορεσα να το καταλαβω ακομη αυτην την κινηση.
    Εγω θα εβγαζα το OYGACHANNELS μεσα απο την εκπομπη και θα την εκανα ξεχωριστη εκπομπη απο την αρχη της σαιζον αν ηθελα να προκοψει Παντως οσες φορες του δωθηκε ευκαιρια για να κανει εκπομπη μοναχος του δεν πηγανε καλα τα νουμερα απο την αλλη ομως θα πρωτιμουσα να μην ητανε καθολου στο πρωινο του καναλιου και θα τον ειχα δικια του εκπομπη μηπως και ανεβουν οι μετοχες του χωρις να ειναι μια το πρωι και μια το βραδυ και ισως ητανε θετικα τα πραγματα για τον Δημητρη.
    Ωραια εινα ολα αυτα παιδια να ειναι σε μια δυο εκπομπες,σε δυο καναλια,ραδιοφωνα και εντυπα υπαρχουν ομως και αρκετοι που δυστηχως εχουν να δουλεψουν ακρετο καιρο και ειναι χαμενοι απο τα μμε που μπορουνε να παρουν τα καναλια να συμετασχουν σε οποιαδηποτε εκπομπη.Ειναι αρκετοι 10 πραγματα κανουν και αλλοι δεν κανουν τιποτα.
    Αυτης της αποψης ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !