Ο Τρύφωνας Σαμαράς εισβάλλει στο high τηλεοπτικό κομμωτήριο!

0
Φινάλε με τον πιο celebrity hairstylist θα κάνουν οι «Τρίχες» του Δημήτρη Αποστόλου και του
Αλέξανδρου Ρήγα. Ο Τρύφωνας Σαμαράς, που σε κάθε του εμφάνιση -είτε πρόκειται για συμμετοχή σε κάποιο σόου είτε είναι απλώς καλεσμένος σε εκπομπές- κάνει τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης να «τρελαίνονται», δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιήσει guest στο high κομμωτήριο... της μικρής οθόνης. Ο Τρύφωνας θα αναστατώσει τους ιδιοκτήτες του Βασιλική Ανδρίτσου και Νίκο Μουτσινά, αφού θα τους βάλει σε μπελάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κομμωτής των επωνύμων θα υποδυθεί τον εαυτό του. Θα παραστεί ως επίτιμος καλεσμένος σε εκδήλωση του αντίπαλου hair salon, το οποίο διατηρεί ο Πρόδρομος Τουσουνίδης (πρώην μαθητής του Τρύφωνα στη σχολή κομμωτικής), με αποστολή να φέρει και τον ανάλογο κόσμο στο μαγαζί λόγω της φήμης του. Η παρουσία του στο «αντίπαλο στρατόπεδο» θα προκαλέσει πονοκέφαλο στο «Sex and the hair» της Βασιλικής και του Νίκου.

«Οι ατάκες μου βγάζουν γέλιο»

«Ηταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ηθελα πάρα πολύ να δουλέψω με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ είναι γνωστό ότι μου αρέσει πάρα πολύ η υποκριτική» δηλώνει ενθουσιασμένος ο Τρύφωνας Σαμαράς στην «Espresso» και συνεχίζει: «Οι ατάκες μου βγάζουν πολύ γέλιο, το κείμενο του Δημήτρη Αποστόλου έχει πολλή πλάκα, ενώ στα γυρίσματα περάσαμε πολύ ωραία. Ο Πρόδρομος, με τον οποίο είχα τις σκηνές, είναι επαγγελματίας και με βοήθησε πολύ».

Αυτό που εντυπωσίασε πάντως τον Τρύφωνα ήταν το μέγεθος της παραγωγής, που ωστόσο θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο.

«Μου έκαναν εντύπωση τα σκηνικά! Μιλάμε για μια υπερπαραγωγή. Ηταν κάτι που έβλεπα πρώτη φορά, αφού υπήρχε σχεδόν μια ολόκληρη συνοικία στημένη σε πλατό». Για τον ρόλο του, πάντως, δεν ήθελε να πει πολλά. «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι εμφανίζομαι στα δύο τελευταία επεισόδια και η παρουσία μου κρύβει εκπλήξεις» αρκέστηκε να δηλώσει.

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !